Samsung Galaxy M30s TENAA’da görüntülendi!

Samsung Galaxy M30s

Samsung’un yeni orta segment telefonu Samsung Galaxy M30s bugün TENAA’da görüntülendi. İşte Samsung Galaxy M30s özellikleri ve tasarımı!

Samsung, Galaxy A serisinden sonra gözünü M serisine dikmiş durumda. Güney Koreli teknoloji devi şimdi de Galaxy M30s modelini tanıtmak için kolları sıvadı. Orta segmente hitap edecek olan bu model özellikleri ile büyük beğeni toplayacak gibi görünüyor.

Telefonda 6.4 inç büyüklüğünde 1080P+ çözünürlüğünde Super AMOLED ekran yer alacak. Bu ekranın orta üst bölümündeki damla çentikte ise 24 Megapiksellik ön kamera yer alacak. Gücünü Samsung’un üretmiş olduğu Exynos 9611 yonga setinden alacak olan telefonun 4 GB RAM ve 6 GB RAM‘li opsiyonları olacak.

Samsung Galaxy M30s

64 GB ve 128 GB dahili depolama birimi ile gelecek olan telefonda 48 Megapiksel çözünürlüğünde ana + 8 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş + 5 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik sensörlü arka kamera yer alacak.

Apple bugün ne tanıtacak?

6.000 mAH kapasiteli bataryadan beslenecek olan Galaxy M30s, 18W hızlı şarj desteğine de sahip olacak. Önümüzdeki haftalarda sadece Hindistan‘a özel olarak tanıtılacak olan Galaxy MXXs ailesi bakalım Avrupa ülkelerine de gelecek mi?