Samsung Galaxy M35’in Tasarımı Detaylarıyla Birlikte Ortaya Çıktı

Samsung üç modeli

Samsung’un Galaxy M35 adında bir model geliştirdiğini sağır sultan bile duydu. Şimdiye kadar telefonla ilgili bazı sızıntılar olmuştu. Ancak ünlü sızıntı kaynaklarından biri olan Evan Blass, M35’i tüm açılardan gösteren bir paylaşım yaptı. Lafı daha fazla uzatmadan neler olduğuna birlikte bakalım.

Evan Blass, Galaxy M35’i üst ve alt kısmı hariç her yönden gösteren GIF paylaştı. GIF görseline detaylıca göz atarsak telefonda kalın ekran çerçeveleri, ön kamera için delik, arkada alt alta sıralanmış üçlü kamera, yuvarlatılmış köşeler dikkat çekiyor. Ayrıca cihazın sağ tarafında güç ve ses düğmeleri, solunda ise SIM kart yuvası bulunuyor.

Galaxy M35 aslında Galaxy A35’in biraz daha değiştirilmiş versiyonu. Tabii ki telefonlar arasında belirli farklar var, ama en büyük fark arka panelde belli oluyor. Galaxy A serisinin arka paneli cam. Ayrıca parlak dokuya ve geometrik tasarıma sahip. M35’in arka kısmı ise plastikten, yarı parlak yüzeyi var ve üzerinde yatay çizgiler bulunuyor.

GIF görselindeki M35 gri renkli olsa da, Evan Blass mavi ve nane yeşili rengine sahip iki görsel daha paylaştı. Yani M35’in üç farklı renk seçeneği olacak.

galaxy m35

Evan Blass telefonun 6000 mAh değerinde pille geleceğini doğruladı. Galaxy M35’in pili A35’ten 1000 mAh daha yüksek kapasiteye sahip. M35’in diğer özelliklerine gelecek olursak cihazda Exynos 1380 yongası, 6 GB RAM, Full HD+ çözünürlüğünde 6.6 inç’lik AMOLED ekran, OIS özellikli 50 MP ana kamera, 5 MP ultra geniş kamera ve 2 MP makro kamera var. Önde ise 13 MP’lik selfie kamerası bulunuyor.

Çin’in Kuantum Bilgisayarı Origin Wukong: Bilim ve Güvenlikte Devrim