Samsung Galaxy Fit 3 bu yıl çıkabilir

Samsung Galaxy Fit 3

Samsung Galaxy Fit 3 bu yıl içinde çıkabilir. Samsung’un yeni akıllı bilekliğinin çıkış tarihiyle ilgili yeni detaylar paylaşıldı.

Söz konusu giyilebilir teknolojiler olduğunda Samsung daha çok akıllı saatleriyle gündeme geliyor olsa da aslında şirkette akıllı bileklik alanında da yer alıyor. Galaxy Watch serisi kadar olmasa da Galaxy Fit modelleri de kullanıcı çekmeye davam ediyor. Bu yüzden Samsung da çok sık olmasa da (Galaxy Fit 2, 2020’nin eylül ayında çıkmıştı) yeni akıllı bileklikler çıkarmayı sürdürüyor.

Şirketin bu alandaki en yeni ürünü Samsung Galaxy Fit 3 olacak. Daha önce çeşitli sızıntılarda karşımıza çıkan Galaxy Fit 3 bir süredir hazırlık aşamasında olsa da hala net bir çıkış tarihi açıklanmadı. Ancak bugün gelen bilgilerle birlikte Samsung’un yeni akıllı bilekliğini ne zaman çıkaracağı sorusuna artık daha net bir cevabımız var.

galaxy fit 3 2

Samsung Community’nin Güney Kore ayağı tarafından paylaşılan bilgilere göre Samsung Galaxy Fit 3’ü bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürmeyi planlıyor. Ancak akıllı bilekliğin çıkışı bir ihtimal 2023’ün ilk çeyreğine de kalabilir. Yine de gelen bu son bilgilerle birlikte akıllı bilekliğin hangi aralıkta çıkacağını artık biliyoruz.

Galaxy Fit 3’ün Samsung akıllı bilekliklere nasıl yenilikler getireceği şimdilik bilinmiyor. Hatırlayacağınız gibi Samsung, Galaxy Fit 2 ile birlikte kullanıcılara daha büyük bir ekran ve daha yüksek bir batarya kapasitesi sunmaya başlamıştı. Ancak bu akıllı bilekliğin çıkışının üzerinden neredeyse iki yıl geçtiği için Fit 2 bugün en son çıkan akıllı bilekliklerin yanında sönük kalıyor. O yüzden Samsung’un Galaxy Fit 3’te önemli geliştirmeler yapması bekleniyor.

Xiaomi 13, Snapdragon 8 Gen 2 kullanacak