Samsung’tan giriş seviyesi akıllı bileklik geliyor!

uygun fiyatli samsung bileklik

Giyilebilir teknolojilerin öncü firmalarından Samsung’tan yeni bir haber var. Firma, akıllı saatinden sonra şimdi ise uygun fiyatlı akıllı bileklik ile tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Samsung’un akıllı bilekliğine ait detaylar haberimizde.

uygun-fiyatli-samsung-bileklik

Bir süredir bileklik konusunda sessiz kalan Samsung, Triathlon isimli yeni gizemli ürünüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Söz konusu ürün bir akıllı bileklik olacak. Model numarası SM-R150 olarak karşımıza çıkacak. Ürünün öne çıkan özelliğinin fiyatı olması bekleniyor. Uygun fiyatlı ve bütçe dostu bir akıllı bileklik yakında piyasaya çıkabilir.

Giriş seviyesi bir olarak beklenen Samsung SM-R150 akıllı bileklik, adım sayar, nabız ölçer gibi özelliklere sahip olarak karşımıza çıkacak. Diğer yandan firmanın yeni bir bio-işlemci üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Söz konusu bu bio-işlemci aslında bir yonga olacak. İçerisinde Wi-Fi, Bluetooth, grafik işlem birimi ve aktivite sensörleri kullanılacak.

Samsung tarafında önümüzdeki yıl giyilebilir teknolojilere önem verilecek gibi görünüyor. Apple Watch’un yüksek satış başarısı firmayı bu hamleye itmiş olabilir. Samsung üst seviye modelinde yeterli satış rakamına ulaşamayınca anlaşılan giriş seviyesi modeller ile giyilebilir teknolojiler alanında varlığını sürdürmek isteyecek. Söz konusu modellerin MWC 2016’da duyurulması beklenebilir. Şimdilik resmi bir çıkış tarihi bilgisi bulunmuyor.

Yeni Galaxy A3 ve Galaxy A5 Görüntülendi