Samsung akıllı yüzüğü Galaxy Ring’i çok yakında tanıtacak

Samsung Galaxy Ring

Samsung, merakla beklenen ilk akıllı yüzüğü Galaxy Ring’i bu yıl piyasaya sürmemiş olsa da bu yüzüğün çıkışı için uzun süre beklememiz gerekmeyecek.

Akıllı saat, akıllık bileklik, akıllı lens derken sıra şimdi de akıllı yüzüklere gelmiş gibi görünüyor. Giyilebilir teknolojiler konusunda sektöre öncülük eden şirketlerden olan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, ilk akıllı yüzüğünü çok yakında piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Bildiğiniz gibi Samsung’un bir akıllı yüzük üzerinde çalıştığı uzunca bir süredir biliniyor. Hatta Galaxy Ring olarak anılan bu akıllı yüzüğün bu yıl bitmeden piyasaya sürülmesi bile gündemdeydi. Ancak son dönemde gelen haberler Galaxy Ring’in çıkışının bu yıl içinde gerçekleşmeyeceğini gösterdi. Ancak görünen o ki Samsung’un ilk akıllı yüzüğü çok da uzun süre beklememiz gerekmeyecek. Çünkü dün gelen son bilgiler, Samsung’un ilk akıllı yüzüğünü ocak ayında düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy Ring

Teknoloji dünyasıyla ilgili paylaşımlarıyla tanınan Ice Universe tarafından paylaşılan son bilgilere göre Samsung, Galaxy Ring’i, Galaxy S24 serisini tanıtmak için düzenleyeceği etkinlikte yeni telefonlarıyla birlikte tanıtacak. Bu da şirketin ilk akıllı yüzüğünü ocak ayında çıkaracağı anlamına geliyor. Çünkü Galaxy S24 serisinin ocak ayında tanıtılacağı büyük ölçüde kesinleşmiş durumda.

Öte yandan Ice Universe’in paylaşımına bakılırsa Samsung akıllı yüzüğüne çok çok güveniyor. Çünkü Ice Universe’e göre Samsung ocak ayındaki bu etkinliğin asıl yıldızını Galaxy Ring olarak görüyor. Bu akıllı yüzüğün Galaxy S24’leri bile gölgede bırakacak kadar büyük bir potansiyele sahip olduğu düşünülüyor.

Samsung’un akıllı yüzüğü, aynı akıllı bilekliklerde olduğu gibi büyük ölçüde sağlık odaklı bir cihaz olacak. Galaxy Watch’taki sağlık özelliklerinin pek çoğuna sahip olması beklenen bu akıllı yüzük, akıllı saat özelliklerinden ise mahrum olacak.

iPhone 15 resmen tanıtıldı; İşte merak edilen tüm detaylar