Samsung Galaxy FE serisini sürdürmeyebilir

galaxy s21 fe icin beklenen haber geldi

Samsung Galaxy FE serisi rafa kalkıyor. Samsung istediği başarıyı yakalamayan FE serisini sürdürmeyi düşünmüyor.

Samsung kısa süre önce FE yani Fan Edition alt başlığını taşıyan yeni bir akıllı telefon serisi başlattı. Ancak daha sadece birkaç Galaxy FE modeli çıkmışken, şirket bu kararını yeniden gözden geçiremeye başlamış gibi duruyor. Çünkü gelen son haberlere bakılırsa Samsung Galaxy FE serisini sürdürmeyi düşünmüyor.

SamMobile tarafından paylaşılan bilgilere göre şirkete yakın kaynaklar Galaxy FE serisinin yakında rafa kaldırılacağını söylüyor. Henüz şirketten resmi bir açıklama gelmediği için bu bilgiye temkinli yaklaşmakta fayda var. Ancak görünen o ki Galaxy FE serisi çok uzun ömürlü olmayacak.

Samsung Galaxy FE

Samsung Galaxy FE serisiyle üst segment akıllı telefonlarını daha uygun bir fiyata kullanıcılarla buluşturmayı hedefliyordu. Ancak bu deneme şirketin beklediği kadar iyi sonuç vermedi. Şirketin diğer modelleri Galaxy FE modellerinden daha çok ilgi görünce FE serisindeki akıllı telefonların satışları beklentilerin altında kaldı. Bu yüzden Güney Koreli teknoloji devinin bu seriyi sürdürmek istememesi gayet anlaşılır bir durum.

Bu noktada Galaxy S22 FE’nin çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor. Ancak telefonun daha önce çeşitli sızıntılara konu olması, bir ihtimal bu telefonun çıkabileceğini, ancak bunun FE serisindeki son telefon olacağını düşündürüyor. Galaxy S22 FE’nin çıkıp çıkmayacağı yakında belli olur. Çünkü Samsung’un Galaxy S22 FE çıkarma gibi bir planı varsa telefonu çok geçmeden tanıtması gerekiyor.

Apple futbol yayıncısı oldu