Samsung Galaxy S23 FE için tarih verildi

samsung

Çip krizinin etkileri derin oldu ve bu yüzden şirketler planlarında değişiklik yapmak zorunda kaldı. Samsung, çip krizi ve Galaxy S22 Ultra’ya olan yüksek talepten dolayı Galaxy S22 FE modelini çıkarmadı. Pandeminin de etkileri var. Ancak bu sene Galaxy S23 FE’yi görebiliriz. Kore medyasından gelen son haberler yeni FE modelinin yolda olduğunu ileri sürüyor.

Güney Kore medyasında Fan Edition serinin bu sene geri döneceği belirtildi. The Elec’e göre Galaxy S23 FE’yi ağustos veya eylül aylarında görebiliriz.

Samsung Galaxy S20 FE modeli ilgi görmüş ve iyi bir satış başarısı yakalamıştı. Şirket, 10 milyondan fazla S20 FE sevkiyatı yapmıştı. Aynı durum S21 FE için geçerli olmadı ve bu yüzden teknoloji devi FE serisini gözden geçirdi. Çip krizi, pandeminin tedarik zinciri ve sevkiyattaki etkileri derken S22 FE gün yüzü görmedi.

samsung

The Elec’in haberinde teknoloji devinin, Galaxy A74’ü atlayıp yerine S23 FE’yi çıkarmak istediği belirtiliyor. Kaynak, A serisinde revizyona gidildiğini ve A7 ailesinin muhtemelen rafa kaldırılacağını söyledi. Galaxy S23 FE ise Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 2 veya Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setiyle satışa sunulabilir.

Samsung’tan projektörlü saat geliyor