Samsung Galaxy S21 FE Türkiye’de satışta: İndirim yapılacak

Galaxy S21 FE 5G

Samsung Galaxy S21 FE en fazla tercih edilen uygun akıllı telefon modellerinden bir tanesi olarak biliniyor. Şimdilerde cihaz Türkiye’de satışta. Hadi gelin hem bu cihazın özelliklerine hem de satış fiyatına birlikte bakalım.

Amiral gemisi akıllı telefonlar içerisinde öne çıkmayı başaran Samsung Galaxy S21 FE modeli Türkiye’de kullanıcılarla buluşuyor. Bu cihazda 6,41 inç ekran kullanıldığı için son derece şık olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca işlemci gücü bakımından kullanıcıları tatmin edebilecek düzeyde.

Samsung tarafından geliştirilen bu akıllı telefon modeli Exynos 2100 işlemciden güç alıyor. Kamera özellikleri ise bu işlemci sayesinde biraz daha iyi diyebiliriz. RAM bakımından 8 GB kullanması donma sorunlarını engelliyor. Kullanıcılar 128 GB veya 256 GB kapasite ile bu cihazı tercih edebilir.

Samsung Galaxy S21 FE dikkat çekiyor

Hatırlayacağınız üzere Samsung tarafından önemli bir açıklama yapılmıştı. Bu açıklamaya göre şirket neredeyse her hafta farklı bir akıllı telefon modeli piyasaya sunacaktı. 2022 yılında bunu gerçekleştirmeyi düşünen şirketin yavaş yavaş hedeflerine doğru yol aldığını görüyoruz.

Samsung Galaxy S21 FE

Yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sunarken aynı zamanda öncekileri hızlı bir şekilde satmayı ihmal etmiyor. Bu nedenle akıllı telefon modellerinde çoğu zaman kampanyalar yaptığını görüyoruz. Bu cihaz için yine benzer bir kampanya yapılıyor. Samsung tarafından yapılan açıklamalara göre değişim kampanyasına katılırsanız 10 bin TL’ye kadar indirim yapılacak.

Samsung biten pil sorununu tarihe gömüyor!

Galaxy S21 FE cihazı özelliklerine bakmaya devam edecek olursak ön kameranın 32 megapiksel olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca batarya 4500 mAh olarak tercih edildi. Android 12 ile gelecek olan bu cihaz hızlı şarj imkanı sunacak. Bu akıllı telefon modeli 10 bin 999 TL fiyata sahip. Önümüzdeki günlerde cihazın satış rakamları netleşecek.