Galaxy Watch FE, Samsung’un Sitesinde Görüldü

galaxy watch 5

Bir süredir gündemde olan ama henüz resmi olarak duyurulmayan Galaxy Watch FE, bu hafta Samsung’un internet sitesinde görüldü.

Giyilebilir teknolojiler alanında sektöre öncülük eden şirketlerden biri olan Samsung, bu yaz akıllı saatlerine yenilerini ekleyecek. Şirketin temmuz ayında düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde, yeni katlanabilir telefonlarının yanı sıra yeni akıllı saatlerini de çıkaracağı bir süredir biliniyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde gelen bir sızıntı, Galaxy Watch7 serisinin bu etkinlikte tanıtılacağını ortaya çıkarmıştı. Ancak görünen o ki bu etkinlikte tanıtılacak akıllı saatler Galaxy Watch7 serisiyle sınırlı kalmayacaktır.

Galaxy Watch FE

Geçtiğimiz günlerde gelen bir sızıntı, Galaxy Watch X adıyla piyasaya sürülecek, premium bir modelin de Galaxy Watch7 serisine eşlik edebileceğini ortaya çıkarmıştı. Bugün gelen bilgiler ise, bu premium modelin yanı sıra bir de daha düşük fiyatlı bir modelin Galaxy Watch7 serisine eşlik edebileceğini gösteriyor. Söz konusu bu model, bir süredir gündemde olan Galaxy Watch FE olacak.

Bugüne kadar çeşitli sızıntı ve söylentilere konu olan Galaxy Watch FE, bu hafta Samsung’un internet sitesinde görüldü. Böylece akıllı saatin yolda olduğu kesinleşmiş oldu. Kısa süre sonra yayından kaldırılan sayfada akıllı saate dair çok fazla detay yer almıyordu. Ancak daha önce gelen sızıntılar, bütçe dostu bu modelin Galaxy Watch4 serisine yakın duracağını gösteriyor.

Apple Vision Pro Sonunda Global Pazara Çıkıyor