Samsung Galaxy F34 hakkında yeni detaylar paylaşıldı

Samsung Galaxy F34

Samsung, çok yakında piyasaya süreceği yeni bütçe dostu telefonu Samsung Galaxy F34’ün özellikleri ve tasarımı hakkında yeni detaylar paylaştı.

Akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam eden Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bir yandan üst ve orta segmentte dikkat çekici telefonlar piyasaya sürerken, bir yandan da özellikle gelişmekte olan pazarlarda büyük ilgi gören bütçe dostu telefonları ihmal etmiyor. Bu noktada da devreye Galaxy F serisi giriyor. Samsung’un bu yıl Galaxy F14 ve F54 ile biraz daha büyüttüğü Galaxy F serisine çok yakında yeni bir üye daha eklenecek. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden Samsung Galaxy F34 çok yakında kullanıcılarla buluşacak.

Samsung, Galaxy F34’ü henüz resmi olarak tanıtmamış olsa da bu hafta yaptığı paylaşımla birlikte telefonun teknik özellikleri ve tasarımı hakkında bazı önemli detayları kamuoyuyla paylaşmış oldu.

Samsung Galaxy F34

Samsung’un ilk olarak Hindistan’da satışa çıkaracağı bütçe dostu yeni telefonu, 120 Hz yenileme hızına sahip Super AMOLED bir ekranla geliyor. Bu ekranın maksimum parlaklığı ise 1000 nit olacak.

Samsung Galaxy F34’ün arka yüzünde üçlü bir arka kamera olacak. Bu üçlü kameranın ana lensi, OIS destekli 50 megapiksellik bir lens olacak. Samsung, telefonun kamerasında Fun Mode özelliğinin olacağını açıkladı. Bu özellik 16 farklı lens efektini kullanıcıların beğenisine sunuyor. Öte yandan kameranın Single Take özelliği tek bir tıklamayla bir seferde dört video veya fotoğraf çekilmesini mümkün hale getirecek.

Samsung Galaxy F34’ün bataryasına dair ilk detayları da paylaşan Samsung, telefonun 6000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağını açıkladı. Samsung’a göre 6000 mAh’lık bu büyük batarya sayesinde telefon tek şarjla iki gün kullanılabilecek. Son olarak telefonda 5G desteği bulunacağı da paylaşıldı.

ChatGPT’nin Android uygulaması kullanıma sunuldu