Samsung Galaxy M05 Çıkışa Bir Adım Daha Yaklaştı

Samsung Galaxy M05

Uzun süredir gündemde olan Samsung Galaxy M05 piyasaya sürülmeye bir adım daha yaklaştı. Samsung telefonun internet sayfasını yayına aldı.

Samsung daha çok amiral gemisi ya da orta segment akıllı telefonlarıyla gündeme geliyor olsa da aslında giriş seviyesinde de varlık gösteriyor. Özellikle Galaxy M ve Galaxy F serileriyle bütçe dostu bir telefon arayanlara hitap eden şirket, bu yıl bu iki seriyi de yeni modellerle ekledi. Ancak şirketin yakın zamanda hız kesmeye niyeti yok gibi görünüyor. Zira önümüzdeki günlerde Galaxy M serisine yeni bir model daha eklenecek. Birkaç ay önce Galaxy F05 ile birlikte gördüğümüz Galaxy M05 çok yakında piyasaya sürülecek. Samsung’un internet sitesinde bu hafta Galaxy M05’in resmi sayfasının açılması, telefonun çıkışının artık an meselesi olduğunu gösteriyor.

galaxy m05

 

Samsung Galaxy M05, adından da anlaşılacağı üzere 2022’de çıkan Galaxy M04’ün halefi olacak. Öncülü gibi Galaxy M05 de Samsung telefonlar arasında en düşük özellikli ve tabii en düşük maliyetli modellerden biri olacak.

Galaxy M04, 6.5 inçlik LCD bir ekrana sahipti. MediaTek’in Helio P35 yonga setinden güç alan telefonda 4 GB RAM bulunuyordu. Telefonun arka tarafında 13 + 2 megapiksellik çift kamera bulunuyor. Telefonun selfie kamerası ise 5 megapikseldi. Telefonda 5000 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 15W.  Samsung Galaxy M05 iki yıl aradan sonra geldiği için bu özelliklerde önemli değişiklikler yapacaktır. Ancak öyle çok büyük geliştirmeler beklememek lazım.

ChatGPT Kullanıcı Sayısını İkiye Katladı