Samsung Galaxy A05 ilk kez görüldü

Samsung Galaxy A05

Samsung’un çok yakında piyasaya sürmesi beklenen bütçe dostu yeni telefonu Samsung Galaxy A05 sızdırılan görseller sayesinde ilk kez görüldü.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung son dönemde akıllı telefon pazarında daha çok katlanabilir telefonları ve hazırlık aşamasındaki Galaxy S24 serisiyle gündeme geliyor olsa da, aslında bir yandan orta segment ve giriş seviyesinde de yeni modelleri kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Şirketin önümüzdeki haftalarda piyasaya süreceği bu bütçe dostu telefonları arasında Samsung Galaxy A05 de yer alıyor. Şimdiye kadar büyük ölçüde gözlerden uzak kalan Galaxy A05, bu hafta sızdırılan ilk görselleriyle yüzünü gösterdi.

Brezilya’nın telekomünikasyon daire başkanlığından sertifika alırken görülen Samsung Galaxy A05’in bu vesileyle sızan ilk görseller, telefonun tasarımına dair ilk detayların ortaya çıkmasını sağladı. Telefona dair dikkat çeken ilk detay çift arka kamerası oluyor. Öte yandan ekranın üstündeki selfie kamerasının ise nokta şeklindeki delikte yer alacağı görülüyor.

Samsung Galaxy A05 2

Galaxy A05’in teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak daha önce gelen bilgiler telefonun Helio G85 yonga setinden güç alacağını gösteriyor. Telefon hakkında gelen bir diğer iddia da 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı. Hatırlarsanız Galaxy A04 de 5000 mAh’lık bir bataryaya sahipti. Ancak Galaxy A05’te daha iyi bir yonga seti olduğu için, aynı büyüklükte bir bataryası olsa da şarj ömrü konusunda da daha iyi performans sunması bekleniyor.

Samsung Galaxy A05

 

PlayStation Plus abonelik ücretleri zamlanıyor