Samsung Galaxy A35 ilk kez görüldü

samsung galaxy a35

Önümüzdeki yılın başında kullanıcılarla buluşması beklenen yeni Galaxy A modellerinden Samsung Galaxy A35’in ilk görselleri sızdırıldı.

Bildiğiniz gibi Samsung, popüler Galaxy A serisine çok yakında yeni modeller eklemeye hazırlanıyor. Son günlerde üst üste gelen sızıntılar sayesinde bu telefonlardan Galaxy A15 ve Galaxy A25’i detaylı bir şekilde görme şansı yakalamıştık. Ancak görünen o ki çok yakında Galaxy A serisine eklenecek modeller bu iki telefondan ibaret değil. Çünkü dün sızdırılan yeni görsellerle birlikte Samsung Galaxy A35 de ilk kez görüldü. Telefonun tanıtım görsellerinin hazırlanmış olması, onun çıkışının da yakın olduğunu gösterdi.

2024’ün ilk haftalarında Galaxy A serisinin diğer yeni üyeleriyle birlikte piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy A35, 6.6 inçlik SUPER AMOLED bir ekranla geliyor. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızının 120 Hz olacağı söyleniyor. Sızdırılan görseller, telefonun çok da ince olmayan bir ekran çerçevesi olacağını, ekranın üzerinde ise nokta şeklinde bir kamera deliği olacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy A35

Galaxy A35’in arkasındaki üçlü kamera tasarımı, dikey bir şekilde yerleştirilmiş olmasıyla son dönemde çıkan diğer Samsung telefonlarıyla oldukça benzer bir tasarıma sahip. Bu üçlü kameranın ana lensinin 50 megapiksel olacağı söyleniyor. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kameranın eşlik etmesi bekleniyor. Son olarak telefonun 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı, şarj hızının ise 25 W olacağı belirtiliyor.

Elbette bu bilgilerin kesinlik kazanması için telefonun resmi olarak tanıtılmasını beklememiz gerekiyor. Ancak görünen o ki onun için de çok beklememiz gerekmeyecek. Çünkü Galaxy A serisine dair sızıntılar iyiden iyiye sıklaşmış durumda.

Steam TL’den dolara geçti; oyun fiyatları zamlandı