Samsung Galaxy A14 bir kez daha kendini gösterdi

Samsung Galaxy A14 5G

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un bütçe dostu akıllı telefon modeli Galaxy A14 bir kez daha kendisini gösterdi.

Samsung Galaxy A14 bir kez daha kendini gösterdi. Güney Koreli teknoloji devi Samsung için yine oldukça hareketli bir yıl oluyor. 2022’nin ilk aylarında karşımıza Galaxy S22 serisi ile çıkan ve bugüne kadar gelen raporlara göre satış rakamları anlamında gayet iyi işler başaran Samsung, daha sonra ise katlanabilir akıllı telefon dünyasının yeni krallarını tanıtmıştı.

Samsung Galaxy A14

Şirket tarafından geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen Galaxy Unpacked etkinliği ile tanıştığımız Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 modelleri, hem tasarımları hem de teknik özellikleri ile katlanabilir akıllı telefon dünyasının yeni süperstarları konumuna yükselmişlerdi. İşte amiral gemisi sınıfında görevini fazlasıyla yerine getiren Samsung, şimdilerde ise orta ve alt segment sınıflarında benzer başarılara imza atmanın peşinde.

Samsung Galaxy A14

Samsung Galaxy A14 bir kez daha kendini gösterdi

Bugüne kadar adını birçok defa duyduğumuz ancak henüz detaylı bir teknik özellik listesine erişemediğimiz Galaxy A14 modeli bu sefer karşımıza Alliance veri tabanında çıktı. Tabi geleneği bozmayan akıllı telefon yine özelliklerini iyi gizlemeyi başardı. Ancak Galaxy A14’ün 5G desteği ile geleceğini anlamamız, bu sızıntıyı diğerlerinden çok daha önemli hale getirdi. Bu durumun sebebi ise, bir süredir ortalıkta dolaşan iddialarda Galaxy A14’ün Samsun’un en uygun fiyatlı 5G destekli akıllı telefon modeli olacağını söylüyordu. İşte Alliance veri tabanında ortaya çıkan bu özellik sayesinde, artık söylentilerin doğru olduğunu biliyoruz.

Samsung Galaxy A14

Samsung’un yeni akıllı telefon modelinin diğer detaylı özelliklerini öğrenebilmek içinse biraz daha beklememiz gerekiyor.

Samsung Galaxy S23, iPhone 13 Pro’nun gerisinde kaldı