Samsung Galaxy A05s, Google Play Console’da görüldü

Samsung Galaxy A05s

Samsung’un çok yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni bütçe dostu telefonu Samsung Galaxy A05s, Google Play Console’da görüldü.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung son dönemde akıllı telefon pazarında daha çok katlanabilir telefonları ve hazırlık aşamasındaki Galaxy S24 serisiyle gündeme geliyor olsa da, aslında bir yandan orta segment ve giriş seviyesinde de yeni telefonlar çıkarmaya devam ediyor. Samsung’un önümüzdeki dönemde piyasaya süreceği bu bütçe dostu telefonlar arasında Samsung Galaxy A05 de yer alıyor. Ancak Galaxy A05 tek başına gelmiyor. Son günlerde ortaya çıkan bilgiler, Galaxy A05’in yanı sıra Galaxy A05s’in de piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde sızdırılan ilk görselleriyle yüzünü gösteren Samsung Galaxy A05s, dün de Google Play Console’da karşımıza çıktı. Böylece hem telefonun yeni bir görseli daha ortaya çıkmış oldu, hem de teknik özellikleri netlik kazandı.

Samsung Galaxy A05s

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Google Play Console’da ortaya çıkan bilgilerle birlikte Galaxy A05’in Helio G85 yonga setinden güç alacağı kesinleşmişti. Samsung Galaxy A05s ise Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga setinden güç alıyor. Ayrıca A05’teki 4 GB RAM’in yerine A05s modelinde 6 GB RAM yer alıyor. En azından Google Play Console’da görülen model 6 GB RAM’e sahip. Ancak telefonun 4 GB’lık bir versiyonu da olabilir.

Samsung Galaxy A05s,1080 x 2400 çözünürlükte 6.6 inçlik bir ekrana sahip. 167.9 x 77.7 x 8.8 boyutlarındaki telefonda 4000 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 25 W. Telefonun işletim sistemi ise Android 13.

PlayStation 5 sahiplerine ücretsiz oyun müjdesi