Samsung Galaxy A06 Sertifika Alırken Görüldü

Samsung Galaxy A06

Samsung’un çok yakında piyasaya süreceği yeni bütçe dostu telefonu Samsung Galaxy A06, Bluetooth SIG’den sertifika alırken görüldü.

Samsung daha çok Galaxy S serisi ve katlanabilir telefonları gibi üst segment modellerle adından söz ettiriyor olsa da aslında telefon satışlarının önemli bir bölümünü orta segment ve giriş seviyesinden geliyor. Bu iki kategoride de düzenli olarak yeni telefonlar sunan Güney Koreli teknoloji devi, önümüzdeki günlerde bütçe dostu telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek. Bir süredir gündemde olan Samsung Galaxy A06, çok yakında kullanıcılarla buluşacak.

Daha önce Geekbench performans testinde ve FCC’den sertifika alırken gördüğümüz Samsung Galaxy A06, dün de Bluetooth SIG’den sertifika alırken karşımıza çıktı. Telefonun sertifika alma sürecinin son aşamasına gelmiş olması, çıkışının an meselesi olduğunu gösteriyor.

Samsung Galaxy A05

Galaxy A06, özellikleriyle teknik özellikleriyle hayal kırıklığı yaratabilir. Çünkü telefon öncülüyle aynı yonga setini kullanıyor. Şu ana kadar gelen tüm bilgiler, Galaxy A06’nın ekim ayında çıkan öncülü gibi Helio G85 yonga setini kullanacağını söylüyor. Geekbench tarafından teste sokulan versiyonda MediaTek Helio G85 yonga setine 6 GB RAM’in eşlik ettiği ediyordu. Bu da RAM konusunda da kayda değer bir değişiklik olmayacağı anlamına geliyor. Tüm bunları bir araya getirdiğimizde Galaxy A06’nın kullanıcılar için neden cazip bir cihaz olacağını anlamakta güçlük çekiyoruz. Ancak görünen o ki Samsung kayda değer bir yenilik sunmadan bu seriyi sadece birkaç ufak dokunuşla yenilemenin giriş seviyesi için yeterli olacağına inanıyor.

EA Sports FC 25 Fragmanı Yayınlandı