PlayStation 5 sahiplerine ücretsiz oyun müjdesi

PlayStation 5 Türkiye fiyatı

Sony bu hafta tüm PlayStation 5 sahiplerine ücretsiz bir oyun veriyor. PS5 sahipleri, kendilerine sunulan 12 oyundan birini seçip, ücretsiz olarak alabilecekler.

PlayStation 5 ilk piyasaya sürüldüğü dönemde yaşadığı stok sorunları sebebiyle uzun süre beklentilerin çok altında bir satış performansı sergilemiş olsa da, bu stok problemlerinin geç de olsa çözülmesiyle birlikte PS5’in önü açıldı ve satış rakamları da patlama yaptı. Öte yandan PS5’e özel oyunların sayısının da artmaya başlaması, Sony’nin yeni nesil oyun konsolunu daha da cazip hale getirdi. Sony, yaşanan tüm sıkıntılara rağmen PlayStation 5 satın alan oyunseverleri, bu hafta ücretsiz bir oyunla ödüllendiriyor. Üstelik bu oyun, tüm PS5 sahiplerine verilecek. 18 yaşının üzerinde olan ve PlayStation Network hesabı bulunan herkes bu hafta bir oyunu ücretsiz olarak oyun kütüphanelerine ekleyebilecek.

God of War Ragnarök dikkat çekici güncellemeler sunuyor

Sony belirli bir oyunu ücretsiz hale getirmiyor. Bunun yerine PlayStation 5 sahiplerine aralarından birini seçmeleri için 12 oyun sunuyor. PS5 sahiplerine de bu 12 oyun içinden istediklerini seçip, ücretsiz olarak oyun kütüphanelerine eklemek kalıyor. Sony’nin belirlediği bu 12 oyun şunlar olacak:

Death Stranding: Director’s Cut. Demon’s Souls, Ghost of Tsushima: Director’s Cut, God of War Ragnarok, Horizon Forbidden West, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Marvel’s Spider-Man Remastered, Ratchet & Clank: Rift Apart, Returnal, Sackboy: A Big Adventure, The Last of Us Part 1 ve Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Bu oyunlardan birini ücretsiz olarak oyun kütüphanesine eklemek için belirlenen son gün 20 Ekim 2023.

Samsung Galaxy A15 ilk kez görüldü