Sokak köpeği timsahlar tarafından kurtartıldı!

Sokak köpeği timsahlar tarafından kurtartıldı!

Bir sokak köpeği tehlikelerle dolu bir ortamda kendisini buldu ancak yardımına timsahlar yetişti. İşte tüm detaylar.

Söz konusu sokak köpeği zor anlar yaşarken yardımına timsahlar yetişti. Türler arası şefkatin açık bir örneği olarak, bir grup timsah tehlikeli bir nehre düşen bir köpeği güvenli bir yere taşıdı. Başıboş olduğuna inanılan köpek, Hindistan’daki Savirtri Nehri’ne atladığında bir grup yabani köpek tarafından kovalanıyordu ya da öyle sanıyordu.

Sokak köpeği timsahlar tarafından kurtartıldı!

Ancak nehir, yerel soyguncu timsahlar tarafından istila edilmişti ve bunlardan üçü başıboş yolun yakınında yüzüyordu.

Bilim insanları tarafından Journal of Threatening Taxa dergisinde yayınlanan bir rapora göre, timsahların “çarpma menzilinde” olması nedeniyle bu, çaresiz yavrunun sonu olacaktı. Ancak timsahların köpeği kıyıdaki güvenli bir yere geri götürdüğü görüldü.

Araştırmacılar, “Timsahların aslında sokak köpeği kurtulsun diye ona burunlarıyla dokunduklarını ve kıyıya güvenli bir şekilde tırmanmak ve sonunda kaçmak için onu daha da ilerlemesi için dürtüklediklerini” açıkladı. “Soyguncular saldırı menzilindeydi ve köpeği kolayca yiyebilirlerdi, ancak hiçbiri saldırmadı ve bunun yerine onu kıyıya doğru itmeyi tercih etti, bu da açlık dürtüsünün olmadığını ima ediyordu.” Araştırmacılar timsahların “uysal” olduğunu söylüyor. Hindistan Yaban Hayatı Enstitüsü’ne göre yetişkin erkek soyguncu timsahlar 18 metre uzunluğa ve 1000 pound ağırlığa kadar ulaşabiliyor. Söz konusu köpek canını zor kurtardı ancak büyük bir felaketten de kaçabildi.

Samsung Galaxy Tab A9 ve S9 FE, Google Play Console’da görüldü