Samsung’un Yeni Telefonu İşte Böyle Görünüyor

samsung

Samsung Galaxy A06 hakkında son dönemlerde çok fazla şey duyduk. Telefon aldığı sertifikalarla gündeme geliyordu. Sonunda cihazın tasarımını ayrıntılı şekilde gösteren görseller sızdı.

Samsung Galaxy A06, Bluetooth SIG, BIS, NBTC ve FCC gibi yerlerden gerekli olan sertifikaları alıp, onayı kaptı. Telefonun bazı özellikleri bu sertifikasyonlar sonucu ortaya çıktı. Giznext sitesi de cihazın nasıl göründüğünü ve tam olarak tasarımını gösteren sızıntılar yayınlandı. Kaynak ayrıca yeni ayrıntılar da paylaştı.

Galaxy A06

Galaxy A06’nın tasarımı tanıdık, selefine göre biraz daha köşeli görünüyor. Kaynağın aktardıklarına bakarsak cihaz 167.3 x 77.9 x 8.0 mm ölçülerinde. Çift arka kameralı cihazda 3.5 mm kulaklık girişi ve güç düğmesine entegre edilmiş parmak izi okuyucusu yer alıyor. Kaynak telefonda 7.6 inç’lik HD+ çözünürlüğünde LCD ekran olduğunu belirtti.

Galaxy A06

Daha önce Geekbench veritabanında ve Samsung Hindistan web sitesinde yer alanlara göre A06 bir önceki model Galaxy A05 gibi MediaTek Helio G85 işlemcisinden güç alıyor. Ayrıca cihazda 6 GB RAM olacak. Ancak farklı RAM seçenekleri de olacaktır. Telefonun 5000 mAh kapasiteli pil ve 15W şarj desteğiyle geleceğini de söyleyelim. Samsung’un Galaxy A06’yı yakın zamanda tanıtması bekleniyor.

Galaxy A06

Huawei’nin ilk oyun dizüstü bilgisayarı ortaya çıktı