Samsung Galaxy A35 Performans Testinde Görüldü

samsung galaxy a35

Önümüzdeki günlerde piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy A35, Geekbench performans testinde görüldü; Telefonun yonga seti netlik kazandı.

Bildiğiniz gibi Samsung, orta segment Galaxy A serisini geçtiğimiz günlerde yeni modellerle yeniledi. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilere konu olan Galaxy A05 ve Galaxy A25 gibi merakla beklenen modellerin lansmanı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Ancak son aylarda sızıntılara konu olan tüm modellerin tanıtılmamış olması dikkatlerden kaçmadı. Tanıtılan yeni Galaxy A modelleri arasında olmayan bu telefonlardan biri de Samsung Galaxy A35’ti.

Biz Samsung’un Galaxy A35’i de resmi olarak tanıtmasını beklerken, telefon Apple, TLC, Infinix ve vivo gibi rakiplerin yarıştığı Geekbench performans testinde ortaya çıktı. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler sayesinde telefonun bazı teknik özellikleri netlik kazanırken, performans verileri de gözler önüne serildi.

Samsung Galaxy A35, Exynos 1380 yonga setinden güç alıyor. Geekbench tarafından teste tabii tutulan model, 6 GB RAM’e sahip. Telefonun tek çekirdekli performans testinden 697 puan, çok çekirdekli testten ise 2332 puan aldığı görülüyor. Bu Exynos 1380 kullanan diğer Galaxy A modellerinin altında bir puan. Bu da teste tabii tutulan telefonun henüz tam optimize edilmemiş bir prototip olabileceğini düşündürüyor.  Yani telefonun piyasaya sürülen son versiyonu daha iyi performans rakamlarına ulaşabilir.

Daha önce sızdırılan bilgilere göre Samsung Galaxy A35, 6.6 inçlik SUPER AMOLED bir ekrana sahip olacak. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızının 120 Hz olacağı söyleniyor. Sızdırılan görseller, telefonun çok da ince olmayan bir ekran çerçevesi olacağını, ekranın üzerinde ise nokta şeklinde bir kamera deliği olacağını gösteriyor.

Galaxy A35’in arkasındaki üçlü kamera tasarımı, dikey bir şekilde yerleştirilmiş olmasıyla son dönemde çıkan diğer Samsung telefonlarıyla oldukça benzer bir tasarıma sahip. Bu üçlü kameranın ana lensinin 50 megapiksel olacağı söyleniyor. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kameranın eşlik etmesi bekleniyor. Son olarak telefonun 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı, şarj hızının ise 25 W olacağı belirtiliyor.

galaxy a35

OnePlus 12R Performans Testinde Görüldü