Vestel’in son teknoloji ürünleri dünya sahnesinde

Vestel

Vestel, sürdürülebilirlik vizyonuyla ürettiği ürün ve çözümleri, Almanya’nın başkenti Berlin’de 1-5 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (IFA 2023) uluslararası ziyaretçilere tanıtıldı.

Vestel, geçen yılki IFA’da TV platformları alanında öncü Amerikan içerik platformu TiVo ile iş birliğine imza atmıştı. TiVo destekli Vestel’ler ise bu yılki IFA’da görücüye çıktı. Zengin portföyü ve içerik öncelikli arayüzü ile kullanıcılarına yüzlerce saatlik ücretsiz içerik sunmanın yanı sıra Netflix, Prime Video ve YouTube gibi global içerik sağlayıcılara da erişim imkânı sunuyor. TV’ler ayrıca, yerleşik ses asistanları aracılığıyla kesintisiz iletişimi desteklemek için yakın veya uzak alan mikrofonlarına sahip.

Vestel

OLED TV’nin yeni dünyası  

 Vestel OLED TV, OLED panel teknolojisiyle olağanüstü kontrast, derin siyahlar ve gerçekçi renk canlılığının yanı sıra hem ışık hem de gölge sahnelerinde inanılmaz ayrıntılar sunuyor. OLED TV, kullanıcılarına ayrıca HDMI 2.1, ALLM, 4K oyun, 8 kata kadar daha hızlı tepki süresi, akıcı ve senkronize grafiklerle yeni nesil oyun performansı da vadediyor.

Vestel

MiniLED TV

Vestel’in son teknoloji ürünü  MiniLED TV, sunduğu benzersiz kalite, canlı renkler ve koyu siyahlarla eğlence standardında çıtayı yükseltiyor. MiniLED TV, geleneksel TV’lere kıyasla daha fazla sayıdaki arka aydınlatma bölgesiyle nefes kesici detaylar ve parlak bir görüntü üretiyor.

Quantum Dot TV

Ev eğlencesini bir üst seviyeye taşıyan Quantum Dot TV, bir milyara varan renkle ekran eğlencesine hayat veriyor. DC1-P3 renk gamının yüzde 95’ini kapsayan, daha kesin tanımlanmış ve gerçekçi renkler üreten Quantum Dot TV, yarı iletken malzemeden oluşan nanokristaller kullanıyor.

7680×4320 piksele sahip olan 8K TV, full HD TV’lerin on altı katı görüntü kalitesi ve 4K UHD TV’lerin dört katı çözünürlük sunuyor.

Vestel

 

Taşınabilen TV keyfi

Koruyucu kılıf içinde taşınabilen ve pille çalışan  Wi-Fi MOBIL TV TV, neredeyse her yerde izlenebiliyor. Farklı renk seçenekleri sunan, Taşınabilir TV, bahçede futbol maçı izlemek ya da kamp alanında ailesiyle film keyfi yaşamak isteyen kullanıcılar için ideal bir çözüm.

Z Kuşağı’nın mobil yaşam tarzına uyum sağlamak için geliştirilen ‘TV with ME’ ise benzersiz tasarımı sayesinde, odalar arasında kolayca taşınabiliyor.

Vestel

Otomotiv alanında geniş çözüm yelpazesi

Vestel’in bu yıl IFA’da ilgi çeken bir diğer ürün grubu da gelişmiş araç içi ekran çözümleri oldu. Araç içi ekran çözümünün en dikkat çeken yönü, OLED ekran teknolojisini kullanması.

Araçlarda henüz yaygınlaşmayan oranda canlı ve parlak renkler sunan OLED teknolojisi, araç içi eğlence ve bilgi ekranlarını aynı kokpitte birleştiren gelişmiş bir ekran deneyimi sunuyor.

Ekran çözümlerinin sahip olduğu bağlantı özellikleri sayesinde kullanıcılar evlerinin klimasını uzaktan çalıştırabiliyor, en yakın elektrikli şarj istasyonunu bulabiliyor, navigasyonu başka bir ekranda sorunsuz şekilde takip ederken yolcu ekranında en sevdikleri TV şovlarının keyfini çıkarabiliyor.

Beko, Energyspin’i ilk kez IFA’da tanıttı