vivo X100 Pro hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

vivo X100 Pro

Özellikle kamerasıyla dikkat çeken vivo X100 Pro’nun 100 megapiksellik periskop kamerası ve teknik özellikler hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, son dönemde telefoto kameralarla ilgili dikkat çekici çalışmalara imza atıyor. Bu telefoto kameralar yavaş yavaş vivo’nun akıllı telefonlarında da karşımıza çıkmaya başlıyor. Bunun en kayda değer örneklerinden biri de vivo X100 Pro olacak.

Çünkü vivo X100 Pro hakkında ortaya çıkan son bilgilere göre vivo’nun yeni akıllı telefonu 100 megapiksellik bir periskop kameraya sahip olacak. Telefon dünyasıyla ilgili doğru çıkan sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre bu periskop kamera düşük ışık çekimleri için f/2.5 apertura sahip olacak.

vivo X100 Pro

Lens denince akla gelen ilk markalardan olan Zeiss ile çalışan vivo, bu ortaklık sayesinde vivo X100 Pro’da Vario-Apo-Sonnar lensleri kullanacak. Arka kameranın ana lensi Sony’nin 53 megapiksellik sensörünün modifiye edilmiş bir versiyonu olacak.

Telefonun en dikkat çekici kısmı kamerası olduğu için X100 Pro ile ilgili sızıntılar genelde bu kısma odaklanıyor olsa da telefonun diğer özellikleri hakkında da bazı detaylar ortaya çıkmış durumda. Gelen bilgilere göre X100 Pro, Dimensity 9300 yonga setinden güç alacak.

Zeiss’in lenslerini kullanan ana sensöre eşlik edecek 100 megapiksellik bir periskop kamera yeterince etkileyici dursa da asıl daha etkileyici olan kamera X100 Pro+’a saklanıyor. Çünkü gelen bilgilere bakılırsa bu premium modelde 200 megapiksellik bir periskop kamera yer alacak.

PlayStation Plus abonelik ücretleri zamlanıyor