Samsung Bixby büyük bir güncelleme alıyor

Samsung Bixby büyük bir güncelleme alıyor

Samsung kullanıcılarına, kullanıcı deneyimini önemli ölçüde iyileştirecek yeni bir Samsung Bixby güncellemesi sunuluyor. Güncelleme, özelliği olduğundan daha akıllı hale getirmiyor, ancak kullanım kolaylığı konusunda yardımcı oluyor.

Çoğu insan yeni Galaxy telefonlarını kurarken Bixby’nin nasıl devre dışı bırakılacağına ilişkin talimatları arasa da Bixby hala bazıları tarafından kullanılıyor Samsung henüz bu özellikten vazgeçmedi ve iyileştirmeler yapmaya devam ediyor. Şirket, Bixby için büyük bir güncelleme yayınladı. Çok fazla yeni özellik olmasa da güncelleme, sesli asistanını tekrar kullanmaya başlamanızı sağlayabilecek birkaç iyileştirme yapıyor.

Samsung Bixby büyük bir güncelleme alıyor

Yeni başlayanlar için, “Hi Bixby” komutu artık ses eğitimi gerektirmiyor. Böylece ilk kurulum oldukça kolaylaşıyor. Sesli sorgunuza verilen yanıt da değiştirildi ve artık ekranın tamamını değil, sadece küçük bir bölümünü kaplıyor. Yanıt varsayılan olarak 15 saniye ekranda kalacak, ancak bu süreyi ayarlama seçeneği var. Güncellemedeki önemli bir değişiklik, kişiselleştirilmiş yanıt özelliği. Sesli asistan, zaman içinde tercihlerinizi öğrenebilecek ve “Kişiselleştirilmiş Samsung Bixby” geçici olarak etkinleştirilebilecek. Tercihlerinizi ve sizi tanıyan bu Bixby size özel yanıtlar ve seçenekler sunacak. Ayrıca, daha hızlı ve daha rahat görev yürütme yapabilmeniz için ana ekranınıza bir hızlı komut simgesi koyma özelliği de geliyor. Güncellemenin kendisi Samsung Galaxy Store’da zaten mevcut ancak tüm pazarlara ulaşması biraz zaman alabilir. Siz de güncellemeyi alıp almadığınızı kontrol edebilirsiniz.

Huawei Freebuds 4 kablosuz kulaklık ile mobil dünyanızı şenlendirin