Call of Duty Warzone’un mobil versiyonu ertelendi

Call of Duty: Warzone 2.0

Call of Duty Warzone’un bu yıl bitmeden çıkması beklenen mobil versiyonu 2024’e kaldı. Ancak bu gecikme yeni bir haritayı da beraberinde getirdi.

Oyun dünyasının en başarılı serilerinden olan Call of Duty serisi, bir yandan Modern Warfare ve Black Ops gibi ana serilerini sürdürürken, bir yandan da Warzone gibi yan oyunlarla oyun dünyasındaki etkinliğini güçlendirdi. Battle Royale türündeki bu oyun ilk çıktığında, 2023 yılında mobil versiyonunun da çıkması bekleniyordu. Ancak gelen son bilgiler, Warzone’un mobil versiyonunun 2024’e kaldığını gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Call of Duty etkinliğinde serinin geleceğine dair önemli bilgiler paylaşan Sledgehammer Games stüdyosu, Call of Duty Warzone’un merakla beklenen mobil versiyonunun, daha önce açıklandığı gibi bu yıl bitmeden değil, 2024’ün ilkbahar aylarında çıkacağını duyurdu.

Call of Duty: Warzone Eylül'de kaldırılacak

Call of Duty Warzone Mobile oynamak için daha şimdiden 45 milyon kişinin kayıt yaptırdığını açıklayan Sledgehammer Games, oyunseverlerin bu yoğun ilgisini karşılıksız bırakmamak için, mobil versiyonda Verdansk haritasının yanı sıra Rebirth Island haritasının da daha ilk günden oyunseverlere sunulacağını duyurdu. Normalde stüdyonun planı oyunu ilk başta tek haritayla mobil platformlara sunmaktı. Yani her ne kadar oyunun çıkışı gecikmiş olsa da en azından geldiğinde daha dolu dolu bir içerikle gelmiş olacak.

Warzone’un mobil versiyonu sadece bir Battle Royale oyunu olmayacak. Aynı zamanda farklı multiplayer modları da barındıracak. Ancak multiplayer modlarının tam olarak ne gibi deneyimler sunacağı henüz netlik kazanmadı.

Activision Blizzard anlaşması bu hafta tamamlanabilir