Ryan Reynolds, Wolverine’i eleştirdi!

Ryan Reynolds, Wolverine'i eleştirdi!

Ryan Reynolds, X-Men Origins: Wolverine’in tüm zamanların en “aptalca” sahnelerinden birine sahip olduğunu söyledi. İşte tüm detaylar.

Ryan Reynolds, Deadpool’u ilk kez Hugh Jackman’ın yönettiği, 2009’da gösterime girdikten sonra süper kahraman hayranları tarafından pek beğenilmeyen spin-off filminde canlandırdı. Deadpool’un filmdeki tasviri, filmin gösterime girmesiyle birlikte geniş çapta eleştirilmişti. Neyse ki Reynolds, son derece başarılı bir gişe performansı sergileyen bağımsız Deadpool filminde karakteri canlandırmak için bir şans daha yakaladı. 2018’de gişe rekorları kıran bir devam filmi geldi ve şimdi Deadpool ve Wolverine, her iki karakterin de Marvel Sinematik Evreni’ne (MCU) tanıtıldığı yakında çıkacak bir filmde bir kez daha buluşacak.

Ryan Reynolds, Wolverine'i eleştirdi!

Filmin vizyona girmesi yaklaşırken Reynolds, X-Men Origins: Wolverine’in başarısızlığını eleştirdi. Aktör özellikle bir detay hakkında ağzına geleni söyledi. Ryan Reynolds Variety’ye: “Deadpool’un ağzını dikmesi tüm zamanların aptalca stüdyo notlarından biriydi” dedi. Filmde Deadpool’un ağzını ameliyatla kapattığı ve dördüncü duvarları yıkan, küfürlü esprileriyle tanınan karakterin çizgi roman sayfalarında bu kadar başarılı olmasının sebebinin ortadan kaldırıldığını söyledi. Ancak Hugh Jackman hakkında ise “Hugh’un benim üzerimde büyük etkisi oldu. Bir film yıldızının sette nasıl çalıştığını ilk kez görüyordum ve bu, bir film yıldızına dair tüm önyargılarıma meydan okudu. Çok sıcak ve misafirperverdi. Oynamayı güvenli hale getirdi” dedi.

Xiaomi 15 Pro, 5x periskop yakınlaştırma kamerasına sahip olacak