Realme 13 Pro ve Pro+’ın Resmi Tanıtım Görselleri Yayınlandı

Realme 13 Pro+

Realme, çok yakında piyasaya süreceği yeni orta segment telefonları Realme 13 Pro ve 13 Pro+’ın resmi tanıtım görsellerini paylaştı.

Son dönemde adından sık sık söz ettiren Realme, yakın zamanda hız kesmeyecek gibi görünüyor. Son dönemde üst üste yeni telefonlar çıkaran şirket, önümüzdeki günlerde de yeni orta segment telefonları Realme 13 Pro ve 13 Pro+’ı piyasaya sürecek. Geçtiğimiz günlerde bu telefonlar için bir tanıtım görseli paylaşan şirket, bugün onlara yenilerini ekledi. Gelen bu son görsellerle birlikte her iki telefonun da tasarımını görme şansı yakaladık. Öte yandan Realme her iki telefonun da bu ay içinde resmi olarak tanıtılacağını duyurdu.

Realme 13 Pro+, 6.7 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın yenilenme hızı ise 120 Hz olacak. Telefon, Snapdragon 7s Gen 3 yonga setinden güç alacak. Bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara üç farklı seçenek sunulacak: 128, 256 ya da 512 GB.

Realme 13 Pro

Geçtiğimiz günlerde FCC veri tabanında yer alan bilgilere göre Realme 13 Pro+, 5050 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Telefonun şarj hızı ise 80 W olacak. Telefonun işletim sistemi ise tahmin edeceğiniz üzere Android 14 olacak..

Doğrudan Realme tarafından açıklanan bilgilere göre, Realme 13 Pro gibi Pro+’ın da ana lensi 50 megapiksellik Sony LYT-701 olacak. Ona zoom kamerası olarak işlev görecek LYT-600 eşlik edecek. 50 megapiksellik bu sensörün lensi 3x optik zoom özelliğine sahip olacak. Bu kameralara, bir de geniş açılı lens eşlik edecek. Öte yandan Realme’nin en son teknoloji olarak tanımladığı yapay zeka programı HYPERIMAGE+, bu kameraların performansını daha da arttıracak.

Realme 13 Pro 3 1

Realme 13 Pro+

Samsung Galaxy Z Fold6 Resmen Tanıtıldı