Deadpool’un Yönetmeninden Garip Karar!

Deadpool

Deadpool yönetmeni Tim Miller, ani ve garip bir kararla Deadpool 2’de yer almayacağını duyurdu. Yönetmenin sebepleri ise fazlasıyla ilginç…

Yalnızca 58 milyon dolarlık bütçeye sahip olmasına rağmen 780 milyon dolar gibi bir gişe hasılatı elde eden Deadpool; bu başarıyı, önemli rolleri paylaşan  Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller, Gina Carano, Leslie Uggams, Brianna Hildebrand ve Stefan Kapičić gibi usta işi performansların yanı sıra, yönetmen Tim Miller’ın sıra dışı anlatım dili ile kazandı. Tim Miller’ın şimdiden kesinleşen ikinci filmde de yer alması bekleniyordu.

No Caption Provided

Tim Miller’dan Beklenmedik Karar!

Tim Miller, CG Garage ile yaptığı röportajda, ikinci filmde yer almayışının nedenlerini şöyle özetledi: “İlk film, düşük bütçesine kıyasla muazzam bir işe imza attı. Ancak Deadpool’u özel yapan şey de tam olarak bu değil miydi? Yapımcı stüdyo karşımıza, üç katı bütçe ile çıktı. Ben ilk filmi yönetme işi üstlendiğimde doğru olanı yaptığımı biliyordum. Hollywood klişelerini yıkmak bunların başındaydı. Internette okuduklarınıza inanmayın; zira devam filminde başta ben olmayacağım. İnanılmaz kişilerle tanıştım, başta Ryan (Reynolds) olmak üzere herkes harikulade bir projeye imza attı. Böyle bir ekibin başında olmak bana gurur verdi. Elbette, her sette olabildiği gibi bazı tatsızlıklar yaşandı ama bu son derece normal. Başarımızın sebebi görsel efektler değil, gerçekçilik ve mizah unsuruydu. Ancak bu tür bir ahenge bir kez ulaşabilirsiniz. İkincisini denemek bana doğru gelmiyor.”

Yine de Deadpool 2’nin emin ellerde olduğunu söylemeliyiz. Serinin devam halkasını kült aksiyon filmi John Wick ve yakın zamanda gösterime girecek John Wick 2’nin yönetmeni David Leitch üstlenecek. Yeni mutantlarla tanışacağımız yapımın, 2018 yılında gösterime girmesi bekleniyor.

Transformers Last Knight’tan Rekor!