Rockstar, yeni GTA oyununa odaklanıyor!

Rockstar, yeni GTA oyununa odaklanıyor!

Rockstar Games, GTA VI için yoğun çalışmalarda olduklarını doğruladı. Şimdi, GTA Online’A gelen büyük bir güncellemeyi detaylandıran bir gönderide geliştirici, son birkaç yıldır bir sonraki Grand Theft Auto oyununa “daha fazla geliştirme kaynağı taşıdığını” söyledi. İşte detaylar.

Rockstar bunu yaptı, çünkü “oyuncuların beklentilerini aşma ihtiyacını” anlıyor, ancak sonuç olarak Red Dead Online’ı destekleme şeklini değiştirmek zorunda kaldı. Red Dead oyuncuları için en büyük değişiklik, geliştiricinin artık önceki yıllarda olduğu gibi büyük temalı güncellemeler yapmamasıdır. GameRant’ın açıkladığı gibi, bu artık yeni Uzman Rolleri, görevler ve oyun modları olmadığı anlamına geliyor. Şirket, mevcut modları geliştirmeye ve bu yıl oyuncuların ödül almak için yapabilecekleri solo aktiviteler olan yeni Telegram Görevleri eklemeye devam edecek. Ancak bundan sonra Rockstar, Red Dead Online’ın aylık etkinlikleri sırasında önceden eklenen Rolleri ve görevleri sergilemeye odaklanacak.

Rockstar, yeni GTA oyununa odaklanıyor!

Red Dead Online oyuncuları geçmişte önemli güncellemelerin olmamasından ve Rockstar’ın Grand Theft Auto serisine diğer oyunlarına göre öncelik verme eğiliminden şikayet etmişti. Yine de GTA, geliştirici için çok büyük bir para kaynağı, bu nedenle Rockstar’ın tüm çabalarını hayranların GTA VI’yı seveceğinden emin olmak için seçmesi gerçekten şaşırtıcı değil. Şirket yeni oyununda klasikleşmiş seri ile ilgili yepyeni güncellemeler sunmayı da hedefliyor. Bunları bekleyip göreceğiz.

Aike T e-scooter, USB-C şarj bağlantı noktası ile piyasaya sürüldü