GTA Online 500.000 dolar dağıtıyor!

GTA Online

Rockstar Games, GTA Online oyuncularına Corona virüs salgınından dolayı 500.000 dolar dağıtacağını açıkladı. İşte tüm detaylar!

PlayStation 3 ve Xbox 360 döneminin sonlarına doğru bomba gibi çıkışını gerçekleştiren GTA V, daha sonra yeni grafikleri ve modları ile PC ve yeni nesil konsollara da gelmişti. Rockstar Games tarafından geliştirilen GTA V daha sonra online tarafa da ağırlık vermeye başlamıştı. Günümüzde hala daha yoğun ilgi ile oynanan GTA Online için bugün müjdeli bir haber geldi.

5G corona virüsü mü yayıyor?

Rockstar Games, Coronavirus salgınından dolayı oyuncuların eve kapandığının farkında. Bu yüzden firma oyunculara büyük bir jest yapacağını açıkladı. GTA V’in Online oyuncularına tam 500.000 dolar dağıtılacak.

500.000 doların yanı sıra oyunculara kostümler, çeşitli hediyeler ve ücretsiz haritalar da sunulacak. İçerikler ile sürekli güncellenen ve bu sayede popülerliği azalmayan GTA V’in online modu için yakında bir güncelleme yayınlanacak. Bu güncelleme ile Rockstar Games’in hediyeleri oyunculara dağıtılacak.

E-Devlet ücretsiz maske nasıl alınır? İşte cevabı!

Para hediyeleri ise 7 gün içerisinde oyuncuların Maze Bank hesaplarına tanımlanacak. Oyuncular ayrıca Arena, Time Trial ve RC Time Trial modlarında Nisan ayı boyunca 3 kat daha fazla para kazanacak.

Bu kritik dönemde oyuncuları evde kalmaya teşvik eden Rockstar Games, oldukça başarılı bir işe imza attı diyebiliriz. Aynı şekilde Epic Games Store, Steam ve Ubisoft gibi firmalar da oyunculara ücretsiz oyun vererek, bu zor günleri atlatmada büyük yarar sağlamıştı. Konsol cephesinde ise üç dev isim de suskunluğunu koruyor.

GTA Online

Microsoft, Sony ve Nintendo cephesi hala daha oyuncuları için ücretsiz bir oyun sunabilmiş değil. Konsol oyuncularının oldukça büyük bir topluluk oluşturduğu aşikar. Parayı oyundan kazanan bu firmaların, bu zor günlerde oyunculara ücretsiz oyun sunmaması düşündürücü.

Zoom hesap silme işlemli nasıl yapılır?

Nintendo ve Microsoft cephesi süreli olarak bazı oyunlarını ücretsiz yapmıştı. Ancak bu süre ortalama 1 hafta gibi oldukça kısa. Bakalım bu ay içerisinde üç dev oyun firmasından oyuncuları sevindirecek, evde kalmalarını teşvik edecek tamamen ve süresiz ücretsiz oyunlar gelecek mi?