Red Dead Redemption 2’de Battle Royale Modu Bulunacak

Red Dead Redemption 2

Rockstar Games tarafından geliştirilen Red Dead Redemption 2 merakla beklenen oyunlar arasında. Gelen yeni haberler ise heyecanı dahada artırıyor. İddialara göre oyunda Battle Royale modu bulunacak.

Red Dead Redemption 2, 26 Ekim’de satışa sunulacak

RDR 2, ilk oyununda ve Grand Theft Auto 5’te olduğu gibi çevrimiçi moda sahip olacak. Red Dead Online olarak adlandırılan çevrimiçi mod içerisinde farklı oyun modları yer alacak. Oyun, GTA Online’da olduğu gibi karakter gelişimine ve açık dünyaya sahip.

Çevrimiçi modunda Battle Royale, Revive and Survive ve Money Grab olarak adlandırılan üç farklı oyun modunun yer alması bekleniyor. Battle Royale modu, PlayerUnknown’s Battlegrounds yada Fortnite’a göre biraz daha farklı olabilir. Revive and Survive modunda oyuncuların takım arkadaşlarını canlandırmak için kısa bir süreleri olacak. Money Grab ise bir noktadan diğerine taşınacak paraya eşlik etmek üzerine kurulu.

Açık dünyaya sahip oyunun, GTA Online’a kıyasla daha canlı ve değişken olması bekleniyor. Daha yaşayan bir dünya vadeden oyunda, gündüz ve gece, mekanlarda ve karakterlerde farklılıklar gibi yenilikler bulunacak. Oyun, PS4 ve Xbox One için 26 Ekim’de satışa sunulacak. Oyunun PC için gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil.

Rockstar Games tarafından geliştirilen Red Dead Redemption 2 merakla beklenen oyunlar arasında. İddialara göre oyunda Battle Royale modu bulunacak.

Solo: A Star Wars Story’nin İlk Fragmanı Yayınlandı