Grand Theft Auto 5’in PC’ye Çıkışı Ertelendi Mi?

grand theft auto v 9 wallpaper

Grand Theft Auto 5’in PC versiyonunun bir kez daha ertelendiği yönünde çıkan iddiaları cevaplayan Rockstar Games, oyunun çıkış tarihine açıklık getirdi.

Rockstar Games stüdyosu tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en sevilen serileri arasında yer alan Grand Theft Auto serisinin yeni üyesi GTA 5, 2013 yılında piyasaya sürülmüş ve oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Kullanıcılardan gördüğü yoğun ilgi sayesinde tüm zamanların en başarılı oyunları arasına girmeyi başaran Grand Theft Auto 5 piyasaya sürüldüğü ilk dönemde sadece Xbox 360 ve PlayStation 3 kullanıcılarının beğenisine sunulmuş olsa da, geçtiğimiz aylarda yeni nesil konsol kullanıcıları da merakla bekledikleri yeni GTA oyununa kavuştular.

Grand Theft Auto 5'in PC Versiyonu İptal Edilmedi

Xbox One ve PlayStation 4 sahipleri için hazırlanan yenilenmiş Grand Theft Auto 5 geçtiğimiz aylarda satışa sunulmuş olsa da, aynı dönemde yayınlanması beklenen PC versiyonunun çıkış tarihi son anda ertelenmişti. Oyunun PC versiyonunu hazırlamak için daha fazla zamana ihtiyaç duyduğunu belirten Rockstar Games tarafından yayınlanan açıklamada oyunun 27 Ocak’ta PC kullancılarının beğenisine sunulacağı duyurulmuş olsa da, geçtiğimiz günlerde çıkan söylentilerde oyunun bu tarihe de yetiştirilemeyeceği ve bir kez daha erteleneceği iddia edildi.

Grand Theft Auto 5‘in ertelendiği yönündeki bu iddialar oyunu uzun süredir bekleyen PC kullanıcılarını endişelendirmiş olsa da, Rockstar Games tarafından bugün yayınalanan açıklama bu endişelerin yersiz olduğunu gösterdi. Oyunun çıkış tarihinde herhangi bir değişiklik yapılmadığını vurgulayan Rockstar Games, GTA 5’in daha önce açıklandığı gibi 27 Ocak’ta PC kullanıcılarının beğenisine sunulacağını duyurdu.

Destiny DLC Planları Ortaya Çıktı