Remedy Multiplayer Oyununu İptal Etti

Remedy

Alan Wake ve Control gibi sevilen oyunların arkasındaki stüdyo olan Remedy, uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni multiplayer oyununu iptal etti.

Max Payne, Alan Wake, Quantum Break, Control gibi beğeni kazanmış oyunların arkasındaki stüdyo olan Remedy, yıllardır multiplayer bir oyun üzerinde çalışıyordu. Zaman zaman gündeme gelen bu oyun hakkında elimizde herhangi bir bilgi olmasa da işin arkasında Remedy’nin olması bu oyunun merakla beklenmesini sağlıyordu. Neticede stüdyo daha önce böyle bir projeye imza atmamıştı ve daha önce yaptığı işleri multiplayer formatına nasıl yedireceği merak ediliyordu. Ancak gelen son bilgiler, bu sorunun cevabını alamayacağımızı gösteriyor. Çünkü stüdyo uzun süredir üzerinde çalıştığı multiplayer oyununu iptal etti.

Remedy

Kestrel kod adıyla hazırlanan bu multiplayer oyun, Çin’in en büyük şirketlerinden olan Tencent ile işbirliği içinde hazırlanıyordu. Bu proje 2021 yılında ilk ortaya çıktığında co-op bir shooter oyunu olarak tasarlanıyordu. Ancak bir süre sonra planlar değişti ve iki şirket projeyi farklı bir yöne götürmeye karar verdi. Daha çoklu oyunculu bir deneyim sunacak bir oyun geliştirilecekti. Bu oyunun Remedy’nin güçlü yanlarına odaklanacağı ve stüdyodan alışık olduğumuz unsurları multiplayer bir oyunda sunacağını söyleniyordu. Ne var ki projenin bu yeni hali de nihayete erdirilemedi.

Stüdyo bu iptal kararı sonrası Kestrel ekibini diğer projelerine aktaracak. Nitekim stüdyo tarafından yapılan açıklamada, bu iptal kararı sayesinde diğer projelere öncelik verilebileceğine vurgu yapıldı. Stüdyonun Control’ün devam oyunu üzerinde çalıştığı biliniyor.

vivo X100 Ultra ve X100s’in Çıkış Tarihleri Belli Oldu