Horizon Serisinde Sırada Online Oyun Var

PlayStation 5 Horizon Forbidden West

Horizon serisinin arkasındaki stüdyo olan Guerrilla Games, serinin üçüncü oyununu şimdilik geri plana attı. Seride sırada online oyun var.

Son dönemin en dikkat çekici oyun serilerinden biri olan Horizon serisi, büyümeye devam ediyor. Bu popüler serinin arkasındaki stüdyo olan Guerrilla Games, bir yandan ana serinin üçüncü oyunu için hazırlıklarını sürdürürken, diğer MMO türünde online bir Horizon oyunu geliştiriyor. Gelen son haberler ise, stüdyonun önceliğinin bu online oyun olduğunu gösteriyor. Bu multiplayer oyun üzerine odaklanan Guerrila Games, ana serinin üçüncü oyununu şimdilik geri plana attı.

Söz konusu oyun dünyası olduğunda en güvenilir kaynaklardan biri olan Bloomberg yazarı Jason Schreier, bu hafta katıldığı bir podcast’te Guerrila Games’in gelecek planları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Stüdyonun şu anda Horizon Online’a öncelik verdiğini söyleyen Schreier, bu yüzden serinin üçüncü oyunu için uzunca bir süre beklememiz gerekebileceğini belirtti.

Horizon Forbidden West yine ertelendi

Multiplayer Horizon oyunu ilk ortaya çıktığında, çok oyunculu bu online oyunda yepyeni karakterler olacağı ve ana seriden farklı bir görsel stile sahip olacağı iddia edilmişti. Daha sonra gelen bilgiler de bu iddiaları doğruluyor. Bu multiplayer oyunda yepyeni karakterler olacak ve bu karakterler etrafında dönen yepyeni bir hikaye anlatılacak. Ana serinin ana kahramanı olan Aloy ve etrafındaki karakterler, bu multiplayer oyununun parçası olmayacak.

PlayStation Plus’ın Ekim Oyunları Belli Oldu