Valve’nin Yeni Oyunundan Oynanış Videosu Sızdı

half life 2

Oyun dünyasının en efsanevi stüdyolarından olan Valve, yeni bir oyun çıkarmaya hazırlanıyor. Bu yeni oyunun oynanış videosu sızdırıldı.

Half-Life, Counter-Strike, Portal gibi efsanevi oyunların arkasındaki stüdyo olan Valve, popüler oyun platformu Steam’i kumasıyla birlikte boyut atladı. Bugün artık oyun dünyasına yön veren şirketlerden biri olan Valve, bir yandan Steam platformunu daha da büyütürken, bir yandan yeni oyunlara imza atmayı da ihmal etmiyor. Görünen o ki yakın gelecekte stüdyonun imzasını taşıyan yepyeni bir oyun daha göreceğiz.

Stüdyonun Deadlock adlı yeni bir oyun üzerinde çalıştığı bir süredir biliniyordu. Ancak şu ana kadar bu oyundan herhangi bir görüntü paylaşılmamıştı. Ancak bu durum bugün değişti. Resmi olarak yine bir paylaşım yapılmadı ama Deadlock’a ait olduğu söylenen bir oynanış videosu internete sızdırıldı.

Valve deadlock

Deadlock’un sızdırılan bu oynanış videosu, steampunk ögeleri barındıran, MOBA türünde bir oyunun bizi beklediğini gösteriyor. Bu multiplayer shooter oyununun sızdırılan oynanış videosunda, farklı şampiyonları görme şansı yakalıyoruz. Bu görüntülerin oyunun antrenman sahasına ait olduğu düşünülüyor. Öte yandan oyunda BioShock: Infinite’teki benzer halatlar üzerinden kayarak ateş etme mekaniklerinin olması dikkat çekiyor.

Gelen bilgilere göre Dota 2 ile Team Fortress 2’nin bir karışımı gibi olacak oyunda altışarlı iki grup karşı karşıya gelecek. Oyunun TPS yani third-person shooter türünde bir kule savunma oyunu olarak da tanımlanabileceği söyleniyor.

Copilot+ PC Tanıtıldı: Windows Bilgisayarlarda Yapay Zeka Dönemi Başlıyor