Rekor fiyata satılan NFT bu kadar da olmaz dedirtti: Servet ödediler

Kripto para piyasaları

Bugünlerde rekor fiyata satılan NFT en fazla tartışılan konular içerisinde yer alıyor. Peki satışa sunulan bu NFT nasıl bir içeriğe sahip. Hadi gelin merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Kripto para dünyası belki de en çılgın yerlerden bir tanesidir. Sadece yaşanan aşırı düşüş ve yükselişlerden bile önemli oranda para kazanmak mümkün. Ancak bu piyasada en tuhaf olan detay ise hiç şüphesiz NFT projeleri. Bu tür projeler dudak uçuklatan fiyatlarda alıcı bulabiliyor.

Hatırlayacağınız üzere Coca-Cola bile bu rüzgara kapılmıştı. Eski ürünlerini NFT olarak satışa sunan şirket önemli ölçüde gelir elde etmeyi başardı. Ethereum blok zincirinin ilk NFT projelerinden bir tanesi olarak bilinen EtherRock ise yine iyi miktarda kazandıranlar arasında yer alıyor.

Rekor fiyata satılan NFT bir servet değerinde

Yaklaşık olarak 100 adet dijital kaya NFT’si satışa sunuldu. Bu satış sonucunda tahmin edilenden daha fazla gelir elde edildi. 33 numaralı kaya için 33 ETH ödemesi yapıldı. Yani yaklaşık olarak 105 bin dolar sadece kaya görseli için verildi.

rekor fiyata satılan NFT

Bu seviyenin bir numaralı kayası ise 1000 ETH üzerinden alıcı bulacak gibi görünüyor. Bu kripto para mevcut dolar kuru üzerinden değerlendirildiğinde 3 milyon dolarlık bir fiyatının olduğu görülüyor. Sıradan bir kaya görseli için böyle bir rakamın verilmesi oldukça ilginç olacak.

Twitter NFT setleri yayınlanmaya başlıyor: Kripto para dünyasında kartlar yeniden dağıtılıyor

Kripto para dünyası birçok topluluk tarafından destekleniyor. NFT projeleri bu desteği çok daha fazla arttırmayı başarıyor. Binance şu anda NFT pazarına sahip ve burası üzerinden önemli miktarda satış yapılabiliyor. Peki siz dijital imza olarak bilinen NFT hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.