Twitter NFT setleri yayınlanmaya başlıyor: Kripto para dünyasında kartlar yeniden dağıtılıyor

Kripto para piyasaları

Twitter NFT setleri ile birlikte önemli bir çalışmaya başladı. Şirket sosyal medya devi olmakla birlikte kripto paralarda da söz sahibi oluyor. İşte konu ile alakalı merak edilenler.

Kripto para dünyası yeniliklere son derece açık. Neredeyse her hafta farklı bir haber gelmeye devam ediyor. Bugünlerde NFT teknolojisi en çok dikkat çeken konular içerisinde yer alıyor. Jack Dorsey attığı ilk tweeti 2,9 milyon dolara satmıştı. Bunun üzerine NFT teknolojisine olan ilgi arttı.

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Twitter tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Şirket, “140 kankamıza 140 NFT” diyerek samimi bir dil kullandı. Böylece yeni bir akımın başlayacağını söyleyebiliriz.

Twitter NFT setleri Ethereum üzerinden dağıtılacak

Sosyal medya devi Twitter tarafından başlatılan bu ödüller son günlerin en meşhur teknolojisini barındıracak. Blockchain içerisinde kayıtlı olan bir varlık türünü ifade eden NFT transfer edilemiyor. Bu nedenle kişiye özel olduğunu söyleyebiliriz. Zaten birçok kişinin bu yeni teknolojiye ilgi göstermesin en büyük nedeni korunaklı olması.

Twitter NFT setleri

Twitter tarafından yayınlanan NFT setleri şirketin yine kendi değişiminden oluşuyor. Jack Dorsey tarafından atılan ilk tweet ve Twitter logosunun evrimi NFT şeklinde kullanıcılara sunulacak. Müzik, dijital sanat, tweet ve diğer çeşitli içerikleri kapsayacak olan NFT dağıtımı şimdiden büyük ilgi görüyor.

Whatsapp bir özellik daha getiriyor! Karşınızda “Bir Kez Görüntüle” özelliği

Her ne kadar Bitcoin kripto paraların lideri olarak görülse bile yine de yeni teknoloji için daha çok Ethereum tercih ediliyor. Ethereum ağında sergilenecek olan bu parçalar şanslı kişilere dağıtılacak. Peki siz Twitter tarafından dağıtılacak olan NFT parçaları için ne düşünüyorsunuz?