130 dolara alınan NFT 6,9 milyon dolardan satıldı: Böylesi görülmedi

130 dolara alınan NFT

130 dolara alınan NFT çok ciddi bir miktar ile satıldı. Bugüne kadarki en büyük gelirlerden bir tanesi elde edildi. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Bugünlerde kripto para dünyası 130 dolara alınan NFT’nin nasıl 6,9 milyon dolardan satıldığını merak ediyor. Ethereum ağı üzerinden satışa sunulan bu NFT, Ringers 109 olarak biliniyor. Ürünün fiyatı normal şartlarda 130 dolardı. Ancak bir satıcı onu başka birisine 6,9 milyon dolardan satmayı başardı.

Akira isimli bu kullanıcı Mart ayında bahsi geçen ürünü 0,1 Ethereum üzerinden satın almıştı. Şimdi ise onu 2100 Ethereum üzerinden sattı. Böylece fiyatı 50 bin kat fazlası ile satılmış oldu. Opensea’deki rumuzu 55FAF0 olan bir alıcı başka birçok eser satın aldı.

130 dolara alınan NFT büyük kar sağladı

Her birisi eşsiz dijital öğe olarak bilinen ve değiştirilemeyen bu tür tokenler günümüzün en önemli teknolojileri arasında yer alıyor. Herhangi bir tweet, tablo, resim, futbolcu kartı gibi neredeyse her şey NFT olabiliyor.

130 dolara alınan NFT

Flow, Ethereum, Bitcoin Cash gibi yaygın blok zincirler üzerinden sahiplik kanıtı gösterilebiliyor. Bu sahiplik kanıtları belirli bir kriptografi ile saklanıyor. Böylece aldığınız ürün tamamen size ait oluyor. Değiştirilemez token sistemi olarak bilinen NFT daha şimdiden çok fazla heyecan yarattı. 130 dolara alınan NFT yüksek fiyatlarla satılınca bu heyecan arttı.

SpaceX NFT bağışı toplayacak: Sürpriz gelişmeler var

Çok küçük miktarlarla alınan bu tür ürünler yüksek rakamlar üzerinden satışa sunulabiliyor. Hatta bu alanda açılan büyük sanal marketler bile var. Peki sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz neler? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.