Xiaomi Redmi K60 ilk kez görüldü

Xiaomi Redmi K60

Çok yakında resmi olarak tanıtılması beklenen Xiaomi Redmi K60 ilk kez görüldü. Telefon Dimensity 8200 yonga setinden güç alacak.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Xiaomi, bu yıl bitmeden akıllı telefonlarına yenilerini ekleyecek. Xiaomi’nin yıl bitmeden çıkaracağı bu telefonlar arasında Redmi K serisinin yeni üyeleri de yer alıyor. Xiaomi Redmi K60 serisi telefonların çok yakında resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Çünkü telefon son günlerde çıkış öncesi sertifikaları toplarken karşımıza çıkıyor.

Son günlerde sertifika alırken görülen telefon, bu kez Digital Chat Station hesabının en son sızıntısına konu oldu. Bu sayede telefonun tasarımı ilk kez görülürken, hangi yonga setini kullanacağı da büyük ölçüde netlik kazandı. Akıllı telefon dünyasıyla ilgili doğru çıkan sızıntılarıyla dikkat çeken Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre Redmi K60, Dimensity 8200 yonga setinden güç alıyor.

Xiaomi yardım desteğinde bulundu

Yine Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre Xiaomi Redmi K60’ın arka kamera sisteminin ana lensi 48 megapiksel olacak.

Bildiğiniz gibi Dimensity 8200 henüz MediaTek tarafından resmi olarak tanıtılmadı. Ancak bu hafta gelen iki sızıntıda ismi geçmesi, bu yonga setinin çok yakında piyasaya sürüleceğini düşündürüyor. Hatırlarsanız dün ortaya çıkan iQOO Neo 7 SE’nin yonga setinin de Dimensity 8200 olacağı söyleniyordu.

Redmi K60’ın QHD+ çözünürlükte bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olan telefonun şarj hızı ise 67W. Telefonda ayrıca 30W kablosuz şarj özelliği de yer alıyor.

Twitter mavi tiki parayla sunmaya başladı