Reddit yeni değişikliğini duyurdu

Reddit yeni değişikliğini duyurdu

Reddit, alt dizinler için yeni bir özellik duyurdu: sohbet kanalları. İşte tüm detaylar.

Reddit ciddi anlamda sevilen bir topluluk olarak karşımıza çıkıyor. Şirket şimdi yeni özellikleri ile de platformdaki deneyimi geliştirmeye çalışıyor. Sohbet kanalları, Canlı Sohbet özelliğinden birkaç yönden farklılık r; örneğin, geçici bir gönderi yerine alt dizinde kalıcı bir alan olarak bulunacak. Ayrıca, yanıtları engellemeyi, mesajları sabitlemeyi ve özel bir kanalda sohbet etmeyi seçebilen modlar tarafından çalıştırılacak. Modlar ayrıca, açık katılımdan yalnızca güvenilen üyelere kadar, kanala kimlerin girmesine izin verildiğini de kontrol edecek.

Reddit yeni değişikliğini duyurdu

Reddit, test sonuçlarına bağlı olarak ek güncellemeler için alan içeren sohbet kanalları oluşturduğunu iddia ediyor. Şirket, otomatik mod kuralları, yavaş mod ve özel kanal rolleri oluşturma yeteneği gibi özellikleri potansiyel gelişmeler olarak özellikle belirtiyor.

Sohbet kanalları duyurusu, diğer iki küçük Reddit güncellemesiyle birlikte geldi. Şirket, başlık ve gönderiler arasındaki boşluğu daraltan, arama çubuğunu tek bir düğme haline getiren ve başlığın herhangi bir yerine tıklayarak “menü” ve “hakkında” gibi sekmeleri gösteren yeni bir alt dizin başlığı yayınladı. Reddit, bu güncellemelerin topluluk aboneliklerini ve testlerdeki eylemleri artırdığını iddia ediyor. Ayrıca Predictions anket oyunu için resmi bir son tarih de verildi. Bu da 9 Mayıs olarak duyuruldu. Kullanıcılar artık aktif bir turnuva oluşturamayacak veya bu turnuvalara katılamayacak ve eski turnuvalara erişilemez hale gelecek.

Xiaomi Smart Speaker Lite, Avrupa’da satışa çıkarıldı