Red Magic Oyun Tabletinin Özellikleri Netlik Kazandı

Red Magic

5 Eylül’de resmi olarak tanıtılacak olan yeni Red Magic oyun tabletinin paylaşılan tanıtım görselleri, tabletin özelliklerinin ortaya çıkmasını sağladı.

ZTE’nin oyun telefonlarına ve oyun tabletlerine odaklanan alt markası nubia, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonları Red Magic 9S Pro ve Pro+’ı temmuz ayında piyasaya sürdü. Şirket önümüzdeki günlerde de yeni Red Magic tabletlerini kullanıcılarla buluşturacak. Geçtiğimiz günlerde ilk detaylarını öğrenme şansı yakaladığımız bu tabletler, son günlerde üst üste sızıntılara konu oluyor. Hatırlarsanız Red Magic Gaming Pad, daha dün performans testinde karşımıza çıkmıştı. Bugün de sıra ikinci modele, yani Redmi Magic Tablet 2 olacağı düşünülen tablete geldi. Tablet için hazırlanan tanıtım görsellerinin paylaşılması, bu dikkat çekici oyun tabletinin teknik özelliklerinin netlik kazanmasını sağladı.

Red Magic oyun tableti

Çıktığında piyasadaki en güçlü Android tabletlerden biri olacak Red Magic oyun tableti, daha önce gelen sızıntılarda da belirtildiği gibi Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version yonga setinden güç alacak.

Hatırlarsanız daha önce gelen sızıntılarda bu modelin 12.4 inçlik bir ekrana sahip olacağı söyleniyordu. nubia’nın paylaştığı görsellerde ekran boyutu hakkında bir bilgi bulunmuyor ama bu ekranın özellikleri paylaşılıyor. nubia’nın yeni oyun tabletinin çözünürlüğü 2.8K, yenilenme hızı ise 144 Hz olacak.

Oyun tabletlerinin olmazsa olmazı olan soğutma sistemleri de unutulmamış. nubia’nın yeni oyun tabletinde PAD Magic Cooling ICE 2.0 dokuz katlı soğutma sistemi yer alıyor.

Red Magic oyun tableti 2

ChatGPT Kullanıcı Sayısını İkiye Katladı