nubia Red Magic 9s Pro’nun Resmi Görselleri Yayınlandı

nubia Red Magic 9S Pro

3 Temmuz’da resmi olarak tanıtılacak olan nubia Red Magic 9s Pro’nun tasarımını gözler önüne seren resmi görselleri yayınlandı.

Çinli telefon üreticisi ZTE eskisi kadar göz önünde olmasa da zaman zaman dikkat çekici telefonlarla karşımıza çıkıyor. Özellikle şirketin oyun telefonlarına odaklanan alt markası nubia, etkileyici telefonlar çıkarıyor. Bu telefonlar her yıl performans testlerinde zirveyi zorluyor. Nitekim bu hafta ortaya çıkan bilgiler, bu yıl da benzer bir tabloyla karşı karşıya olacağımızı gösteriyor. 3 Temmuz’da resmi olarak tanıtılacak olan nubia Red Magic 9s Pro+, AnTuTu performans testinde daha şimdiden zirveyi almış durumda. Red Magic 9s Pro+ çıktığında piyasadaki en güçlü telefon olacak.

Onun hemen altında ise muhtemelen nubia Red Magic 9S Pro yer alacak. Pro+ modeli gibi Pro da 3 Temmuz’da görücüye çıkarılacak. Biz bu telefonların lansmanı için gün sayarken, ZTE de telefonlara dair paylaşımlarına devam ediyor. Şirket son olarak da Pro modelinin tasarımını tüm detaylarıyla gözler önüne seren resmi tanıtım görsellerini paylaştı.

nubia Red Magic 9s Pro 4

nubia’nın yeni telefonu, Android telefonlar için şu anda piyasadaki en iyi yonga seti olan Snapdragon 8 Gen 3’ün daha gelişmiş bir versiyonunu kullanıyor. Bunun Galaxy S24 serisinde Samsung’un kullandığıyla aynı versiyon olduğu söyleniyor. Ne var ki Red Magic 9S+’ta bu yonga setine 24 GB LPPDDR5X RAM eşlik ediyor. Performans konusunda telefonu Galaxy S24’ün önüne geçiren de bu oluyor. Öte yandan telefonda 1 TB da dahili depolama alanı bulunuyor. Tabii bunlara bir de gelişmiş soğutma sistemi eşlik ediyor.

nubia Red Magic 9s Pro 1

nubia Red Magic 9s Pro 3

nubia Red Magic 9s Pro 2 1

nubia Red Magic 9S Pro+, Performans Sıralamasında Zirveyi Aldı