Red Magic 9S Pro Global Pazara Sunuldu

Red Magic 9S Pro

Piyasadaki en güçlü ve en etkileyici Android telefonlardan biri olan Red Magic 9S Pro, Çin’deki lansmanından sonra global pazara da sunuldu.

ZTE’nin oyun telefonlarına odaklanan alt markası nubia, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonları Red Magic 9S Pro ve Pro+’ı geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdü. Magic 9S Pro+, piyasadaki en güçlü Android telefon olarak AnTuTu listesinde ilk sırayı alırken, onun hemen ardından ikinci sıraya da Magic 9S Pro yerleşti. Son derece etkileyici özelliklere sahip olan bu iki telefonu ilk olarak Çin’de satışa çıkaran nubia, şimdi Pro modelini global pazara da sundu.

Red Magic 9S Pro, Android telefonlar için şu anda piyasadaki en iyi yonga seti olan Snapdragon 8 Gen 3’ün daha gelişmiş bir versiyonunu kullanıyor. Bunun Galaxy S24 serisinde Samsung’un kullandığıyla aynı versiyon olduğu söyleniyor. Ne var ki Red Magic 9S Pro modellerinde bu yonga setine 24 GB LPPDDR5X RAM eşlik ediyor. Performans konusunda telefonu Galaxy S24’ün önüne geçiren de bu oluyor. Öte yandan telefonda 1 TB da dahili depolama alanı bulunuyor. Tabii bunlara bir de gelişmiş soğutma sistemi eşlik ediyor. Neticede oyun telefonları için soğutma sistemleri olmazsa olmaz.

Red Magic 9S Pro 3

Red Magic 9S Pro’da 6500 mAh’lık büyük bir batarya bulunuyor. Bu bataryanın şarj hızı 80 W. Telefon, 6.8 inçlik OLED ekranlara sahip. 1,116 x 2,480p çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Bu ekranların üzerinde 16 megapiksellik selfie kamerası bulunuyor. Telefonun arka yüzünde ise 50 megapiksellik iki kamera bulunuyor. Bunlardan ilki OIS destekli ana lens, ikincisi ise geniş açılı yardımcı lens.

Telefonun 12 + 256 GB’lık versiyonu 649 euro’ya, 16 + 512 GB’lık versiyonu ise 799 euro’ya Avrupa pazarına sunulacak. 1 TB’lık versiyonun Avrupa pazarına sunulup sunulmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Apple Hisseleri Yeniden Tavan Yaptı