Heyecanla beklenen Rebel Moon’dan yeni fragman

Rebel Moon

Ünlü yönetmen Zack Snyder’ın Star Wars’tan esinlenerek hazırladığı yeni bilim-kurgu filmi Rebel Moon’dan yeni bir fragman daha yayınlandı.

300 ve Watchmen gibi başarılı filmlere imza atarak dikkatleri üzerine çektikten sonra DC’ye geçen ve burada Man of Steel, Batman v Superman, Justice League gibi filmlere imza atan ünlü yönetmen Zack Snyder, DC ile yollarını ayırdıktan sonra yoluna Netflix ile devam ediyor. Netflix için ilk olarak Las Vegas’ta geçen zombi filmi Army of the Dead’i çeken Snyder, şimdi de yine Netflix çatısı altında büyük bütçeli bir bilim-kurgu filmine imza attı. Rebel Moon adını taşıyan bu biliim-kurgu filmi, 15 Aralık’ta Netflix’te izleyici ile buluşacak.

Filmin yayın tarihinin yaklaşmasıyla birlikte tanıtım çalışmalarına hız veren Netflix, heyecanla beklenen filmden yeni bir fragman daha yayınladı. Üç dakikalık bu fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

rebel moon

İlk olarak bir Star Wars filmi yazmak için yola çıkan Zack Snyder, Disney ve Lucasfilm’in istediği gibi bir Star Wars filmi yapmasına izin vermeyeceğini bildiği için, hikayeyi farklılaştırarak kendi evrenini yarattı. Bunun sonucunda da ortaya oldukça yüksek bütçeli bir bilim-kurgu filmi olan Rebel Moon çıktı. Daha sonra bu hikaye iki filme bölümdü. Aralık ayında yayınlanacak Rebel Moon – Part Pne: A Child of Fire, bu serinin ilk parçası olacak.

Filmin Netflix tarafından paylaşılan sinopsisi şöyle: “Galaksinin bir ucunda huzur içinde yaşayan bir koloni, gücü eline geçirmiş bir zorba tarafından tehdit edilince hayatta kalmak için tüm umudunu gizemli bir yabancıya bağlar.” Sofia Boutella’nın başrolünü üstlendiği filmde Ed Skrein, Charlie Hunnam, Michiel Huisman, Djimon Hounsou, Staz Nair, Bae Doona, Ray Fisher ve Anthony Hopkins de rol alıyor.

Marvel’ın yüzü gülmüyor; The Marvels da beğenilmedi