Zack Snyder’ın yeni filmi Rebel Moon’dan ilk fragman

Rebel Moon

Ünlü yönetmen Zack Snyder’ın Star Wars’tan esinlenerek hazırladığı yeni bilim-kurgu filmi Rebel Moon’dan beklenen fragman geldi.

300 ve Watchmen gibi başarılı filmlere imza atarak dikkatleri üzerine çektikten sonra DC’ye geçen ve burada Man of Steel, Batman v Superman, Justice League gibi filmlere imza atan ünlü yönetmen Zack Snyder, DC ile yollarını ayırdıktan sonra yoluna Netflix ile devam ediyor. Netflix için ilk olarak Las Vegas’ta geçen zombi filmi Army of the Dead’i çeken Snyder, şimdi de yine Netflix çatısı altında büyük bütçeli bir bilim-kurgu filmine imza attı. Rebel Moon adını taşıyan bu biliim-kurgu filmi için heyecanlı bekleyişimiz sürerken, filmden ilk fragman yayınlandı.

rebel moon

İlk olarak bir Star Wars filmi yazmak için yola çıkan Snyder, Star Wars’un mevcut yönetimi kendi istediği gibi bir filme yanaşmayacağı için, hikayeyi farklılaştırarak kendi evrenini yarattı. Bunun sonucunda da ortaya oldukça yüksek bütçeli bir bilim-kurgu filmi olan Rebel Moon çıktı. Merakla beklenen film aralık ayında Netflix’te izleyici ile buluşacak.

Filmin Netflix tarafından paylaşılan sinopsisi şöyle: “Galaksinin bir ucunda huzur içinde yaşayan bir koloni, gücü eline geçirmiş bir zorba tarafından tehdit edilince hayatta kalmak için tüm umudunu gizemli bir yabancıya bağlar.” Sofia Boutella’nın başrolünü üstlendiği filmde Ed Skrein, Charlie Hunnam, Michiel Huisman, Djimon Hounsou, Staz Nair, Bae Doona, Ray Fisher ve Anthony Hopkins de rol alıyor.

OpenAI, ChatGPT’yi baştan yaratmak zorunda kalabilir