Realme GT7 Pro’nun Bu Ay Çıkacağı Doğrulandı

Realme GT7 Pro

Realme, GT serisinin merakla beklenen yeni üyesi Realme GT7 Pro’nun bu ay bitmeden piyasaya sürüleceğini doğruladı.

Amiral gemisi akıllı telefonu Realme GT6’yı bu yaz kullanıcılarla buluşturan Realme, daha şimdiden GT serisini yenileme hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi son haftalarda gelen sızıntılar, Realme GT7 Pro’nun çıkışının epey yakın olduğunu ortaya çıkarmıştı. Bu haberler şimdi doğrudan Realme tarafından doğrulandı. Realme’nin Çin yöneticisi Xu Qi Chase, Weibo hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak telefonun bu ay bitmeden resmi olarak tanıtılmış olacağını duyurdu. Xu Qi Chase aynı zamanda telefonda üst düzey bir Snapdragon yonga seti ve dikkat çekici bir periskop telefoto kamera olacağını da açıkladı.

Xu Qi Chase bu yonga setinin tam olarak hangisi olacağını açıklamamış olsa da daha önce gelen sızıntılar bunun Snapdragon 8 Elite, yani Snapdragon 8 Gen 4 olacağına işaret ediyor. Telefonda bu yonga setine 16 GB RAM ile 1 TB dahili depolama alanının eşlik edeceği söyleniyor.

Realme GT7 Pro

Daha önce Digital Chat Station hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre Realme GT7 Pro, 6000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Bu bataryanın şarj hızı ise 100W olacak.

Realme GT7 Pro, 1.5K çözünürlükte LTPO OLED bir ekrana sahip olacak. Ekranın altında ultrasonik bir parmak izi sensörü bulunacak ki bu da Realme telefonları için bir ilk olacak.

Telefonun üçlü arka kamerasında, 3x optik zoom özelliğine sahip 50 megapiksellik bir telefoto kamera bulunacak ki Realme yöneticisinin söz ettiği kameranın bu olduğu düşünülüyor. Telefonun ana lensi ise 50 megapiksellik bir sensör kullanacak.

Honor X60 ve X60 Pro Resmen Tanıtıldı