Realme GT 6’nın Yolda Olduğu Global Pazara Sunulacağı Doğrulandı

Realme GT 6T

Realme CEO’su Sky Li, bir süredir gündemde olan Realme GT 6’nın yolda olduğunu doğruladı ve GT serisinin bu modelle global pazara döneceğini duyurdu.

Yeni GT Neo modellerini kısa süre önce kullanıcılarla buluşturan Çinli telefon üreticisi Realme, geçtiğimiz günlerde de Realme GT 6T’yi görücüye çıkardı. Son dönemde akıllı telefonlarının sayısını hızla arttıran Realme, yakın zamanda hız kesecek gibi görünmüyor. Çünkü daha şimdiden şirketin yeni telefonlarına dair haberler gelmeye başladı.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde gelen bilgiler, Realme’nin yakında piyasaya süreceği iki modelin Realme 13 Pro+ ile Realme GT 6 olacağını ortaya çıkarmıştı. Bu sızıntının en azından ikinci yarısı bugün Realme tarafından doğrulandı. Forbes’a konuşan Realme CEO’su Sky Li, Realme GT 6’nın yolda olduğunu duyurdu.

Realme GT 6

Realme’nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu olacak GT 6, aynı zamanda GT serisinin global pazara döndüğü model de olacak. Aslında şirket geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü GT 6T’yi Hindistan’da satışa çıkararak bu yolda ilk adımı atmıştı. Ancak GT 6 ile birlikte bu genişleme tam anlamıyla gerçekleşecek. Realme CEO’sunun açıklaması, şirketin yeni amiral gemisi akıllı telefonunu Hindistan’ın ötesinde, gerçek anlamıyla global pazara sunacağını gösteriyor.

Realme CEO’su, GT 6 hakkında oldukça iddialı konuşuyor. Telefonun tüm beklentileri aşacağını söyleyen Sky Li, yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını “AI’dan güç alan bir amiral gemisi katili” olarak tanımlıyor.

Game Pass’ten Black Ops 6 Sürprizi