Realme, bir sonraki amiral gemisinde Kodak ile ortak olacak

Realme, bir sonraki amiral gemisinde Kodak ile ortak olacak

Sektörün önde gelen isimlerinden Realme, fotoğraf makineleriyle ünlü Kodak ile ortaklık kuracak. Doğal olarak cihazdan beklenen en iyi performans kamera tarafında olacak.

Geçen hafta, bir Realme GT Master Edition’ın yapım aşamasında olduğu söylenmişti ve şimdi daha fazla bilgi ortaya çıkmaya başlıyor. Realme Başkan Yardımcısı Xu Qi Chase, Weibo profilinde, henüz yayınlanmayan GT Master Edition cihazından alındığını ima eden bir resim yayınladı. Görüntü örneğinin alt kısmında cihazın adının kasıtlı olarak bulanıklaştırıldığını görebiliriz.

Realme, bir sonraki amiral gemisinde Kodak ile ortak olacak

Tanınmış haber kaynağı Digital Chat Station, Realme’nin yerleşik bir fotoğrafçılık markasıyla bir işbirliği hazırladığını ve GT Master Edition’ın bundan çıkan ilk telefon olacağını söyledi. Bilinen bir başka kaynak bu ortaklığın fotoğraf makinalarıyla ün salan Kodak olduğunu ortaya çıkardı. Efsanevi fotoğraf şirketi 2012 yılında iflas başvurusunda bulundu ve o zamandan beri ticari baskı çözümleri için yazılım ve donanıma odaklandı. 2015 yılında ise Kodak ilk akıllı telefonunu piyasaya sürdü: IM5 ve ardından kamera üreticisi bir yıl sonra Ektra modelini de getirdi. Realme ve Kodak ortaklığıyla ilgili henüz bilinen çok fazla detay yok. Ancak söylentiler yayılmaya başladığına göre yakında daha fazlasını öğreneceğiz. Tahmin edileceği üzere cihazın performansı yüksek ihtimalle en çok kameraya odaklanacak. Kamera konusunda Apple’a bir rakip çıkacak mı göreceğiz.

Sosyal medyada takipçi artırmanın en kesin yolu ortaya çıktı: Bu yöntemi deneyenler fenomen oluyor