Hades 2 Dev Bir Güncelleme Aldı

Hades 2

Erken erişim versiyonu mayıs ayında oyunseverlerle buluşan Hades 2, bu hafta dev bir güncelleme aldı. Oyun haritasına yepyeni bir bölge eklendi.

2020’nin en hoş sürprizlerinden biri olan Hades’in heyecanla beklenen devam oyununun tam sürümü henüz çıkmadı ama oyunun erken erişim versiyonu mayıs ayında yayınladı.  Hades 2, henüz erken erişim aşamasında olmasına rağmen oyunculardan büyük ilgi gördü. Öyle ki oyun çıktıktan sonraki 24 saatte ilk oyunun oyuncu sayısının iki katına ulaştı. Bu da yeni Hades oyununa olan ilginin ne kadar büyük olduğunu gözler önüne serdi.

Erken erişim versiyonu o günden beri yayında olan Hades 2, bu hafta oldukça önemli bir güncelleme aldı. Olympic Update adını taşıyan bu dev güncelleme, oyuna yepyeni bir bölge ve üç yeni karakter ekliyor. Bunun yanı sıra oyunda pek çok geliştirme yapıyor. Bu oyun sadece erken erişim versiyonunu oynayanlara yeni içerikler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda oyunu da tam sürümüne bir adım daha yaklaştırmış oldu.

hades

Olympic Update ile birlikte Hades 2 haritasına eklenen yeni bölge Olympus oldu. Bu bölgenin boss’u ise seride ilk kez göreceğimiz titan Prometheus olacak. Bu güncellemeyle birlikte oyuna eklenen diğer iki karakter ise, ilk Hades oyunundan da tanıdığımız Athena ve Dionysus olacak. Bu yeni güncelleme, oyunun hikaye modunu da tamamlanmaya bir adım daha yaklaştırmış olacak. Çünkü bu yeni güncellemeyle birlikte oyuna 2500 satır yeni diyalog da eklendi ki bu hikaye moduna ne kadar büyük bir ekleme yapıldığını gözler önüne seriyor.

Oyunun tam sürümünün 2025’te çıkması bekleniyor ama şimdilik daha net bir tarih verilmedi.

Honor X60 ve X60 Pro Resmen Tanıtıldı