Realme GT2 Pro özellikleri netleşti! İşte detaylar

Realme GT 5G küresel lansmanı 15 Haziran'da planlanıyor

Realme’nin yeni amiral gemisi modelinin ne gibi özelliklere sahip olacağı sonunda netleşti. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Realme GT2 Pro özellikleri netleşti! İşte detaylar. Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Realme hızlı yükselişini devam ettiriyor. Çinli üretici son dönemde önemli bir eşiği geride bıraktı. Avrupa’daki pazar ağını günden güne genişleten Realme, hali hazırda Türkiye’de de kurumsal olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Genel olarak uygun fiyatlı orta segment modelleriyle tanıdığımız Realme uzun bir süredir üst segmente hitap eden modeller de geliştiriyor. Bu modellerden birisi de GT serisi. Peki GT serisi genel anlamda bizlere neler vaat ediyor?

realme gt

Realme GT2 Pro özellikleri netleşti! İşte detaylar

Üst segmentteki diğer modellerle yarışacak kadar güçlü olan GT serisi, fiyat anlamında f/p pazarına oynayan bir seri. Bu anlamda GT serisinin Realme için güçlü bir silah olduğunu söyleyebiliriz. Peki yeni GT modelini rakiplerinden ayıran en önemli yönü ne olacak?

Sızdırılan son raporlara göre Realme’nin yeni amiral gemisi modeli Realme GT2 Pro, Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 898 yonga seti ile gelecek. Fakat telefonun en önemli artısı 125W hızlı şarj desteği sunacak olması.

Hali hazırda pazarda bu kadar hızlı bir şarj teknolojisine sahip 2. bir model daha bulunmuyor. Bu açıdan Realme GT2 Pro’nun rakipsiz olacağını söyleyebiliriz.

Siber güvenlikte ABD ve İngiltere rüzgarı esecek