Realme Watch S Pro özellikleri netleşti

reakne watch s ori

Realme’nin yeni akıllı saati AMOLED ekranla geliyor. İşte Realme Watch S Pro özellikleri ve diğer detaylar.

Akıllı telefon sektörünün yükselen isimlerinden biri olan Realme, kendi ekosistemi için kolları sıvadı. Uzun bir süredir Oppo’nun arayüzü ColorOS’i kullanan Realme işe kendi arayüzünü çıkararak başladı.

Ardından kablosuz kulaklık ve akıllı saat üretimine de girişen Realme şimdilerde model yelpazesini genişletmek için çalışmalar yürütüyor.

Realme’nin kullanıcıların beğenisine sunacağı son ürün ise Watch S Pro olacak. Bilindiği üzere Realme’nin ilk akıllı saati Realme Watch ülkemizde de satışa çıkmıştı. Hatta şu aralar da 400 TL gibi oldukça uygun bir fiyat etiketiyle satılmakta.

Realme Watch S Pro videoda ortaya çıktı

Realme kendi resmi Twitter hesabı üzerinden yeni bir video paylaştı. Dilerseniz bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

https://platform.twitter.com/widgets.jsYeni Realme modelinin en çok dikkat çeken özelliği AMOLED ekranla gelecek olması. Hatırlanacağı üzere ülkemizde de satışa sunulan ilk modelde IPS LCD bir panel tercih edilmişti. Saatin fiyatı hayli düşük olmasına rağmen SpO2 ölçme özelliğine de sahipti.

Realme’nin yeni akıllı saatinin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise şimdilik netlik kazanmış değil. Yine de bekleyip göreceğiz.

Exxen fiyatı açıklandı